Wie geeft de Whisky Monkeys een kopje koffie in plaats van whisky?

Nieuws
vrijdag, 26 april 2024 om 7:00
whiskymonkeys square
Lieve allemaal. We zijn nu een jaar en 4 maanden live en het is onze droom om hiervan te leven. Daarom hebben we een Buy Me a Coffee-knop in het leven geroepen.
Je ziet het tegenwoordig op veel websites: een Buy Me A Coffee-knop, iets wat makers instellen zodat lezers of gebruikers zelf een bijdrage kunnen bepalen voor een contentmaker. Ook op Whisky Monkeys zijn we voortdurend content aan het creëren voor jullie.
Denk aan unieke interviews binnen de industrie, het aankondigen van een nieuwe whisky-expressie, tips om te kopen, achtergrondartikelen en ga zo maar door. Overal waar we whisky tegenkomen, daar zijn de Whisky Monkeys. Hoewel we een hele (leuke!) redactie hebben wordt het bedrijf hoofdzakelijk gerund door mij (Rox van der Helm) en Theo Weber.

Chasing the dream

Wij zijn 7 dagen in de week met de website bezig en houden alle trends in de gaten, naast fulltime banen. Dat is een intensief proces waar menig afspraak met familie en vrienden voor moet wijken. Klagen we? Nee hoor. We’re just chasing the dream!
Elke financiële support helpt ons om verder te kunnen groeien, om pakketjes te kunnen versturen naar redactieleden, een ludieke prijs te kopen om weg te geven hier, de auto eens met benzine te vullen op weg naar de volgende afspraak (check onze interviews)… of om simpelweg een kopje koffie te kopen, zodat ook de dag weer goed opgestart kan worden. De dagen beginnen hier om vijf uur 's ochtends :-)

Geen whisky, maar koffie

Natuurlijk worden we ook gesteund door partijen in de industrie, waar we zeer dankbaar voor zijn, maar om echt die volgende stap te kunnen zetten, is er (helaas) wat meer voor nodig. Plus, je wilt niet té afhankelijk worden van adverteerders, nietwaar?
Dus mócht je een keer een artikel lezen en dat leuk vinden, waarderen we die virtuele kop koffie dus kei-en keihard. Zodra je een artikel opent, zie je daar een geel plaatje staan met de tekst 'Vind je dit artikel interessant? Klik dan hier met en steun ons met een kopje koffie'. Je kan daar op klikken en ons wat brandstof schenken. Ben jij de eerste?
Merci van de opper Monkeys,
Rox & Theo.

POPULAIR NIEUWS