Deze supermarkt stunt met 1,5 liter fles whisky

Nieuws
donderdag, 25 april 2024 om 16:00
whisky vomar single malt
Er zijn mensen in het leven die geen geld hebben voor whisky’s in het hogere segment en ‘gewoon’ gaan voor dranken die goedkoop zijn. Supermarkten springen daar handig op in. Zo stunt Vomar deze week met een anderhalve liter whiskyfles.
Voordat we verder gaan met dit bericht, volgt nu eerst een poll. Want welke whisky is er, denk jij, in de aanbieding bij Vomar?

Poll

Het gaat om een anderhalve liter fles van Glen Talloch die te koop is voor 21.99 euro. De aanbieding is geldig tot en met zaterdag. Het is een whisky voor beginnende drinkers en geschikt om door een cocktail te doen. Denk aan een whisky cola of iets meer fancy’s. Whiskyconnaisseurs zullen hun neus ophalen voor een Glen Talloch, maar feit is wel dat deze brand goed in de markt is gezet en als warme broodjes verkoopt.

Nieuwe rubriek: Slijters Centraal

Onlangs startten we met onze nieuwe rubriek Slijters Centraal, waarbij we als eerste Hans Visser interviewen van Whisky & Whiskey. Op de vraag welke whisky onder de 100 erg goed verkoopt, wat zijn antwoord: ‘Glen Talloch. Van die whisky wordt liters verkocht.’
In een supermarkt zul je geen whisky’s aantreffen voor de fijnproevers. Al had Vomar vorig jaar een opvallende actie. In de maand oktober werden er ineens flesjes whisky van één euro verkocht. Het ging om The Singleton van vijf centiliter met de slogan ‘Durf meer te genieten.’

Meer proeven en proberen op een whiskyfestival

Voor een ieder die Glen Talloch drinkt en eens iets wat anders wil proeven (dus niet zuipen), roepen wij op eens naar een whiskyfestival te gaan. Dat zijn evenementen waar diverse standhouders staan met mooie dranken. Zo kun jij op een middag of avond allerlei lekkers proeven en kijken wat er nog meer te beleven valt in de wondere wereld van whisky.
Je maakt op dit moment kans op meerdere tickets om te winnen voor zowel Whisky in het Fort als Whisky in Leiden. Bekijk vooral onze prijsvraag-pagina en doe mee.

POPULAIR NIEUWS