Wilde Whisky Dagen bij Gall & Gall zijn begonnen en brengt diverse whisky kortingen (2024)

Nieuws
dinsdag, 22 oktober 2024 om 7:00
whisky glass
Gall & Gall is begonnen met de Wilde Whisky Dagen: dé periode in het jaar waarin er diverse whisky en whiskey aanbiedingen zijn. Zo kun je alvast een whisky met korting kopen als bijvoorbeeld cadeau voor de feestdagen. We zetten de beste whisky deals op een rij.
Zoek je een mooie whisky voor een connaisseur (of ben je dit zelf)? Of wil je wellicht een whiskey kopen met een zachtsmaakprofiel voor iemand die net begint met whiskey drinken? Dan zijn de Wilde Whisky Dagen interessant bij Gall & Gall.

Wat zijn de Wilde Whisky Dagen van Gall & Gall?

De Wilde Whisky Dagen is een jaarlijks terugkerende periode waarbij Gall & Gall meerdere whisky-aanbiedingen heeft lopen en mensen diverse whisky’s, whiskeys en bourbons met korting kunnen aanschaffen. Het is een actie die veel bezoekers naar de (online) winkels trekt en een manier voor de winkel om alvast te stunten voordat Black Friday begint.
Dat is tenminste nu het geval, want in februari is er ook altijd een Wilde Whisky Dagen periode.
Brulo Wereldbol Globe bar - Wijnrek - ⌀ 33 cm - Bruin - Vespucci Image
Brulo Wereldbol Globe bar - Wijnrek - ⌀ 33 cm - Bruin - Vespucci
EUR109119
Op voorraad
Koop op bol.

Maar wat zijn de beste whisky’s  om te kopen tijdens de Wilde Whisky Dagen?

De vraag is uiteraard wat je ‘moet’ kopen tijdens deze whisky aanbiedingsdagen. Gall & Gall biedt namelijk meer dan 300 lekkere en goede whisky’s aan. En er zit werkelijk waar voor iedereen wat tussen en ook in elke prijscategorie.
Laten we wat dingen op een rij zetten zodat je in ieder geval een beetje een indruk krijgt van wat de mogelijkheden zijn.
kilchoman

Nieuwe whisky’s in het assortiment van Gall & Gall

Het best verkochte whiskymerk ter wereld is Johnnie Walker. Nu is de Red Label het populairst (ook het goedkoopst), maar als je een tandje hoger wil doen, is het aardig om eens een Johnnie Walker Black Label te proberen.
Er is nu een speciale uitvoering van verkrijgbaar, namelijk Johnnie Walker Black Squid Games. Deze fles komt in dezelfde stijl als de tv-serie Squid Game. Deze whiskyfles is nu afgeprijsd voor 24,99 euro.
Een andere fles die als nieuw wordt gemarkeerd 'en in de aanbieding' is Glenfiddich Grand Chateau 31 Years. De prijs is alleen tot op heden niet aangepast. Je betaalt 1799 euro voor deze fles, iets voor mensen met een wat ruimere portemonnee dus.

Wat is de beste Schotse whisky? - Een paar tips

Over smaakt valt te twisten, dat is simpel. Dus om te zeggen 'dit is de beste Schotse whisky' om te kopen, is lastig. Wel kunnen we uiteraard een paar tips geven en dat zullen we dan uiteraard nu ook doen.
We zullen ze kort opsommen, informatie over de whisky's vind je op de linkjes zelf die je kunt aanklikken. Hiertussen staan een paar usual suspects + een paar die je wellicht nog niet kent. En je vindt een combinatie van single malt whisky en blended whisky.
ardbeg wee beastie warehouse 2024

Ierse whiskeys die goed zijn en lekker smaken

Niet alleen zijn Schotse whisky's populair. Dat geldt ook voor whisky's en whiskeys uit Ierland, of zoals sommigen zeggen: Irish whiskey. Vaak zijn whisky's drie keer gedistilleerd en kennen de dranken een mild en zacht karakter, waardoor ze breed toegankelijk zijn. Ook nu zetten we een paar mooie whiskey tips op een rij die onderdeel uitmaken van de Wilde Whisky Dagen van Gall & Gall.

Whisky's en whiskeys van 100 euro en hoger (Macallan en meer)

Tot slot lichten we nog een paar laatste whiskyflessen uit en dat zijn aanbiedingen van de Willde Whisky Dagen bij Gall & Gall in de prijsklasse van honderd euro of hoger.

Meer whisky's met korting tijdens Wilde Whisky Dagen

Dit waren een paar van onze beste whisky tips. Zoals gezegd zijn er meer dan 300 whisky's in de aanbieding tijdens de Wilde Whisky Dagen bij Gall. Dus als je het volledige overzicht wilt, kijk dan gerust even verder op de officiële website. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 3 november.
Laat je ons weten welke whisky(s) jij aanschaft? Proost in ieder geval!

Whisky quiz om nog meer whisky feitjes te leren

Wist je dat je ook een gave en unieke whisky quiz kunt kopen waarmee je je whiskykennis kunt testen samen met vrienden? Leuk als cadeautje voor in de schoen of een ander moment tijdens de feestdagen!