Win een door F1 coureur Jenson Button gesigneerde fles Coachbuilt whisky

Nieuws
zondag, 29 januari 2023 om 11:00
formula 1
Nog niet heel lang geleden besloot voormalig F1 wereldkampioen Jenson Button om samen met whisky-expert George Koutsakis een eigen whisky onder de naam Coachbuilt te gaan stoken die nu uit is. En hoe kunnen ze dat nou beter vieren dan door een gesigneerde fles Coachbuilt whisky weg te geven?
Coachbuilt whisky heeft haar eerste drank dus nog maar net uitgebracht en dat is reden voor een feestje. Bij een feestje horen natuurlijk cadeaus. Dat snapt Coachbuilt goed en daarom geeft de distilleerderij een fantastische prijs weg die voor whiskyliefhebbers, maar zeker ook voor F1-liefhebbers geweldig is.
Het whiskymerk geeft namelijk een, door voormalig Formule 1 coureur Jenson Button gesigneerde, fles weg! Hoe je je eigen gesigneerde fles kunt winnen, is nog niet bekend. Daarvoor zal je onder andere het Instagramaccount van Jenson Button en dat van MasterofMalt in de gaten moeten houden. In hun Instagram stories wordt namelijk in de loop van komende week bekendgemaakt wat je precies moet doen om straks die fles met handtekening in je kast te krijgen.

Wat is Coachbuilt whisky?

De whisky die Button samen met Koutsakis gestookt heeft is een blended whisky en niet zomaar een. De drank bevat whisky uit alle vijf de whisky-producerende regio’s van Schotland: Islay, Speyside, Campbeltown, Highlands en Lowlands. Hierdoor heeft de drank volgens de website van Coachbuilt de unieke combinatie van de sterke eigenschappen van elke regio.
Coachbuilt Whisky Build No.001 is de eerste batch die uit is gekomen en heeft de volgende tasting notes op de website:
Neus: rokerig, kruidig met eiken
Smaak: karamel, honing, rozijn, chocolade en rum
Afdronk: fruit, toffee en een vleugje rokerigheid
De fles is gebotteld op 46% ABV en bevat 70 ml van de amberkleurige vloeistof. Als je niet direct op de handtekening van Button zit te wachten, kun je al een fles bemachtigen op de website van Coachbuilt.
Wist je dat wij ook hele toffe prijzen weggeven? Ons prijzenfestival loopt nog een paar dagen, dus doe snel mee!