Win een whiskydiner met deze Benriach Distillery prijsvraag

Nieuws
dinsdag, 11 april 2023 om 9:00
benriach
Stel je eens voor: het is lekker warm, de vogeltjes fluiten en jij zit aan tafel bij een distilleerderij in Schotland. Benriach Distillery heeft samen met Gall een hele toffe prijsvraag georganiseerd. Je kunt namelijk letterlijk meemaken wat in de eerste zin beschreven is: een plekje aan tafel bij een whiskydiner van Benriach Distillery. En je hoeft er niet eens zo heel veel voor te doen. Lees snel verder om erachter te komen wat de wedstrijd inhoudt.
Benriach heeft een eetbare tafel klaar staan voor een aantal gasten. De winnaars gaan namelijk niet alleen Benriach whisky proeven, maar gaan aan de slag met de smaken uit Benriach whisky. Deze mogen ze gaan matchen met de smaken die te vinden zijn op tafel. Dit doen ze onder begeleiding van de brand ambassadors, waaronder Global Brand Ambassador Stewart Buchanan en de creatieve storytellers van het whiskymerk die je meenemen in hun World of Flavour. De 'tafel blijft je verrassen' luidt het op winmetbenriach.nl.

Hoe maak je kans om het whiskydiner van Benriach te winnen?

Wat je moet doen om dat felbegeerde plekje aan de eetbare tafel en daarmee het Benriach whiskydiner te winnen is niet heel ingewikkeld. Je hoeft alleen maar naar de bovengenoemde website te gaan en daar een vraag te beantwoorden. Verder vul je je gegevens in en je zet een kruisje in je agenda bij alle dagen van juni 2023. In die maand vindt de beleving namelijk plaats, dus daar wil je je agenda leeg hebben. Daarnaast moet je ook bereid zijn om een avond in Amsterdam door te brengen, want daar is de beleving ergens.
De locatie waar dit evenement in Amsterdam precies plaatsvindt is geheim, maar Benriach meldt alvast dat je een gezonde eetlust mee moet nemen. Je schuift als je wint trouwens niet alleen aan bij de tafel van Benriach. Je mag één introducee meenemen die net als jij minimaal 18 jaar dient te zijn.
Laat je het ons even weten of je hebt meegedaan via de reacties hieronder?
Wist je trouwens dat wij ook een aantal toffe prijsvragen hebben? Bekijk de prijsvragenpagina voor meer informatie of klik op de link hieronder.

POPULAIR NIEUWS