Win hele gave whiskyscheurkalender vol met whiskyfeiten

Nieuws
maandag, 09 januari 2023 om 17:00
whiskykalender
In samenwerking met Friso Gosliga mogen we een hele gave whiskyscheurkalender weggeven hier op Whisky Monkeys. Zo kun jij de rest van het jaar de dag beginnen met een leuk whiskyfeitje, citaat of een ander leuk verhaal.

Whisky genieten van gerst tot glas

Wist je dat Hillary Clinton een whiskyliefhebber is en Winston Churchill dit ook was? En wist je dat de Denen zelf whisky zijn gaan maken omdat ze niet begrepen dat ze geografisch gezien op dezelfde hoogte liggen als Schotland, maar geen eigen whisky hadden? Als je dat niet wist en deze informatie je prikkelt, dan is de scheurkalender van Friso echt wat voor jou. Zijn kalender heet Whisky genieten van gerst tot glas.  
Whisky Monkeys is een feit. Wij zijn het eerste journalistieke whiskyplatform in Nederland vol met nieuws en mooie verhalen. Wat dat betreft delen we Gosliga’s liefde voor het verspreiden van whiskykennis, alleen heeft hij het nadeel te moeten werken met de limieten van de pagina’s op een scheurkalender, terwijl wij gewoon onbeperkt mogen losgaan op internet. Je kan nooit genoeg whiskyliefde met anderen delen.

Hoe kun je maak je kans op deze te gekke scheurkalender?

Om kans te maken op Whisky genieten van gerst tot glas dien je eerst het interview te lezen dat wij exclusief hadden met Gosliga. Daarin kom je te weten hoe hij eigenlijk bij toeval de opdracht voor de scheurkalender kreeg. Om de kalender te winnen moet je twee dingen doen:
·        Beantwoord de volgende vraag hieronder: van welk drankje houdt de beste vriend van Gosliga?
·        Geen tenminste één leuke comment op nog een ander artikel hier op Whisky Monkeys
We zouden het leuk vinden als je ons volgt op één van onze socialemediakanalen: Facebook,  Twitter en Instagram.

Wanneer wordt de uitslag bekendgemaakt?

Je kan de rest van de maand nog meedoen aan deze actie. We geven maar liefst 7 scheurkalenders weg! Begin februari maken we de uitslag bekend.
Houd ook onze prijsvraag-pagina in de gaten

POPULAIR NIEUWS