Win unieke prijs: rondleiding bij Nederlandse distilleerderij

Nieuws
vrijdag, 28 april 2023 om 16:00
willems whisky
Lieve whisky drinkers. Er loopt momenteel een hele leuke prijsvraag, waar in tegenstelling tot de rest van de prijsvragen nog maar weinig reacties op zijn gekomen. Je kan namelijk een hele leuke rondleiding winnen door een Nederlandse distilleerderij!
En dat is een prijs voor twee personen? Wie wil dat nou niet?!

Kom van alles te weten over (Nederlandse) whisky

Als jij geïnteresseerd bent in het proces van whisky maken, lees dan gauw verder. Want je maakt kans op een hele unieke prijs: een rondleiding bij De Tweekoppige Phoenix. Hier zijn professionals aan het werk om prachtige dranken te maken. Het is tevens de distilleerderij waar de Nederlandse whisky’s Willem’s Whisky en Vink Whisky vandaan komen.
Ter viering van de eerste Willem’s Whisky hebben wij eerder deze prijsvraag opgezet. De prijsvraag loopt bijna ten einde (30 april). Dus dit is je laatst moment om aan de haal te gaan met die fantastische rondleiding voor twee personen. Dus wil je dit meemaken of wil je dit voor een ander winnen? Vergeet dan niet mee te doen. Bovendien is de kans dat je wint momenteel ook nog ontzettend groot!

Hoe kan ik winnen?

Hoe je kans maakt om te winnen, lees je terug in ons eerder bericht. We zullen het nog even kort benoemen:
  • ·Ga naar Whisky Names Explained: Willem's Whisky en beantwoord de volgende vraag: Over welke twee ontdekkingsreizigers heeft Selier het?
  •   Ga naar onze Willem's Whisky review en laat onder die recensie weten hoe benieuwd jij bent naar deze nieuwe whisky. 
  • Laat ergens op Whisky Monkeys op een van de artikelen (maakt niet uit welke) een leuke reactie achter
Het zijn een paar kleine opdrachten, maar dan is de kans dus wel groot dat jij straks ineens rondloopt samen met nog iemand anders bij De Tweekoppige Phoenix in Zaandam.
Dus waar wacht je nog op?