Zo combineer je whisky met een bezoek aan Het Maritiem Museum

Nieuws
maandag, 31 juli 2023 om 17:30
Whiskyjongens maritiem museum
Om van een goede dram te genieten, helpt het vast om whisky op een toffe locatie te drinken. Daarom hebben de Whiskyjongens mooie vaartochten naar de Biesbosch bedacht. En dat is niet alles, want je bezoekt ook nog eens het Maritiem Museum!
Er zijn een paar data waarop er gevaren wordt: 23 september aanstaande, en 25 mei 7 september volgend jaar. Op de officiële website is het volgende te lezen: ‘Uiteraard met een serie mooie whisky's, een heerlijke lunch, de verhalen over het uit 1898 stammende schip en vooraf vanaf 10.00 uur een bezoek aan het Maritiem Museum.’
Ja, je leest het goed. Dit zijn middagen om te genieten. Eerst een museum, dan een lunch met whisky’s aan boord van een historisch schip om daarna nog even lekker te varen.

Alle informatie op een rij

Qua tijdschema ziet zo'n dag er ongeveer zo uit:
  • 10.00: bezoek aan Maritiem museum
  • 11.30: lunch
  • 12.00 varen
  • Rond 16.30 weer terug aan wal
De editie van 23 september dit jaar is helaas uitverkocht, maar voor de twee edities daarna kunnen nog kaarten gekocht worden. Sfeerbeelden van een eerdere vaartocht zijn te bekijken op de website van Whiskyjongens. Daar kunnen de kaarten ook aangeschaft worden. Tickets zijn te koop voor 74 euro per stuk.

Elke whiskyproeverij moet uniek worden

De Whiskyjongens proberen van elke whiskyproeverij een beleving te maken. Daarom wordt er gekozen voor whisky’s op unieke locaties. Het whiskyevenement in Fort Sabina dat vorige maand voor het eerst plaatsvond, komt uit dezelfde stal. Op 15 juni 2024 vindt de volgende editie daarvan plaats, waarvan de kaartverkoop nog moet beginnen.
Qua whiskyfestivals is het nu even rustig. Veel mensen uit de industrie maken van deze periode gebruik om op vakantie te gaan. In september barst het whiskyfestival seizoen los. Meer weten over de festivals die dan plaatsvinden? Bekijk het in ons overzicht. Er staat in ieder geval een hoop moois te gebeuren!
Vergeet ook niet mee te doen met onze prijsvragen die momenteel nog lopen!
Foto: Whiskyjongens

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties