Zo maak je kans op een gratis whiskyreis naar Schotland

Nieuws
door Monkey
dinsdag, 18 juni 2024 om 12:00
aberfeldy 12yo
Soms kun je als whiskyliefhebber met je neus in de boter vallen. Er worden namelijk wel eens wedstrijden georganiseerd waarbij je een whiskyreis naar Schotland kunt winnen. Zo kun je nu een geheel verzorgde trip naar Schotland winnen als je een fles Aberfeldy 12 Year Old koopt met The Golden Ticket.
De wedstrijd die Aberfeldy organiseert is eenvoudig. Het enige wat liefhebbers hoeven te doen is een fles Aberfeldy 12 Years Old kopen bij bijvoorbeeld Gall & Gall of Mitra. In de koker van de whisky zit namelijk tijdelijk een zogenaamd Golden Ticket.

Een reis of een van de vele andere prijzen winnen met Aberfeldy whisky

Dat is niet meteen het ticket waarmee de poortjes op Schiphol open gaan, maar een voucher met een QR-code erop. Die code kan zomaar eens de toegang zijn tot een geheel verzorgde reis naar Schotland, inclusief een bezoek aan de Aberfeldy Distillery voor twee personen.
Mensen met een Golden Ticket maken overigens niet alleen kans op deze whiskyreis. Er zijn in totaal 90 prijzen te winnen met de Aberfeldy winactie. Zodra deelnemers hebben gescand en hun gegevens achtergelaten hebben, wordt er direct vermeld of er een prijs in de wacht gesleept is.

Wat is de Aberfeldy 12 Year Old single malt whisky?

Whiskyliefhebbers die niet in de prijzen vallen, hebben natuurlijk altijd de 12 jaar oude Schotse whisky nog. De whisky is het resultaat van spirit die minimaal twaalf jaar heeft gerijpt in recharred sherry en bourbon vaten. De whisky is gebotteld op 40 procent alcohol by volume (ABV). 
Hieronder staan de tasting notes van de Aberfeldy 12 Year Old single malt whisky:
  • Neus: Kruiden en honingachtige fruit.
  • Smaak: Stroperig met tonen van ananas, veel vanille en fudge.
  • Afdronk: Klein vleugje rook en uitgesproken droog.
De actie is overigens geldig voor whiskyliefhebbers in Nederland en in België.
De mooiste whiskyroutes door Schotland Image
De mooiste whiskyroutes door Schotland
EUR29.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS