Zo wordt St Patrick’s Day 2024 ongetwijfeld een succes

Nieuws
woensdag, 27 december 2023 om 7:00
st patricks day
Hoewel de meesten wellicht bezig zijn met nagenieten van kerst en al denken aan oud en nieuw, zijn anderen al bezig met het nieuwe jaar. Want wat voor mooie evenementen staan er eigenlijk op de agenda in 2024? Eén leuk feestje dat eraan komt staat in het teken van St Patrick’s Day.
St Patrick’s Day is een Ierse nationale feestdag. Het is een dag waar de gemiddelde Nederland niet zoveel van mee krijgt, maar whiskey drinkers juist wel. Want veel mensen maken dankbaar gebruik van deze dag om ergens in Nederland een locatie om te toveren tot een groen feestje en mooie Ierse drams te schenken.

Een Iers feest in een kasteel

Dit geldt ook voor de Whiskyjongens. Op 15 maart is het tijd voor St Patrick’s Day whiskeyproeverij in Kasteel van Rhoon. Dit is op een vrijdag. De Ierse feestdag vindt plaats op 17 maart. Een vrijdag is een goed moment voor een feestje, gezien de meesten dan weekend hebben.
Op de officiële website van Whiskyjongens is het volgende te lezen: ‘Ierland, het mooie eiland waar de Atlantische Oceaan op de kusten beukt en de rivier de Shannon door een prachtig groen landschap stroomt. Waar je de klanken van de Ierse doedelzak kan horen en Ierse songs in de vele gezellige pubs. En waar steeds meer geweldige whiskey vandaan komt!’

De planning voor St Patrick's Day whiskeyproeverij

Wat gaat er deze avond (het start om acht uur) gebeuren? Het volgende:
  • Een paar mooie Ierse drams proeven
  • ·Een paar hapjes eten die gemaakt zijn door een chefkok
  • Live muziek van Old Man Fergus

Waar zijn kaarten te koop?

Wil jij dit niet missen? Dan kun je tickets kopen via de officiële website. De kaarten kosten 64,90 euro per stuk. Het is slim om feestelijke groene kleding te kopen.
Meer weten over komende festivals? Check dan onze kalenders van Nederland en België.