Top 10 beste St. Patrick’s Day merchandise items om in huis te halen voor de Ierse feestdag

Best of
donderdag, 14 maart 2024 om 12:00
st patricks day
Aankomende zondag is het Saint Patrick’s Day(St. Patrick’s Day). Een feestdag voor whisky liefhebbers. Vergeet niet dat jij er ook leuk in het groen bij kunt lopen. Dit zijn items die je niet mag missen tijdens Saint Patrick’s Day (St Patrick’s Day!).

Ierse St. Patrick’s foto props set

Of je nu wel of geen whisky gaat drinken, de kans is groot dat jij Saint Patrick’s Day gaat vieren, anders was je nu niet bij dit artikel uitgekomen. En anno 2023 wil je natuurlijk ook leuke foto’s van jezelf hebben. Daarom volgt hier onze eerste tip: schaf een Ierse St. Patrick’s foto props set aan. Voor een zacht prijsje (8,40 euro) kun je zo hele leuke foto’s gaan maken!

Boland - Hoed St. Patrick's Day 

Wie zegt er nee tegen een leuke hoed? Deze hoed is ongelooflijk fluffy en heeft een goudklavertje op de voorkant. Hiermee maak je helemaal de blits. Je scoort deze hoed voor een prikkie, slechts 12,35 euro.

Klavertje vier blouse

Hoeveel geluk ga jij vandaag hebben? Nou, als het aan dit outfit ligt, een heleboel. Wat vind je ervan om een blouse aan te trekken met genoeg geluk erop? Succes!

St. Patrick's Day klavertje sweater groen

Als je iets meer zoekt dan enkel iets voor op je hoofd, heeft bol.com hele leuke Saint Patrick’s Day truien te koop. Zo zijn er zwarte truien te koop met daarop heel groot een klavertjevier. Als dat geen geluk brengt, weten wij het ook niet! Een trui koop je voor minder dan 30 euro.

St. Patrick's day drinking team t-shirt 

Ga je aan de whisky? En zoek je een t-shirt met een knipoog? Dan hebben we één voor je gevonden! Dit is een groen shirt met daarop de tekst St. Patrick’s Day Drinking Team. Zo’n groen vrolijk shirt koop je voor 20,89 euro. Overigens willen wij niet aanmoedigen dat je als een gek whisky gaat drinken. Vergeet niet dat whisky er is om te proeven!

St. Patrick's day trui 'Its your lucky day'

Dan gaan we weer door naar een trui, maar dit keer één die je na Saint Patrick’s Day ook nog aan kunt trekken. Op deze trui staat namelijk de tekst ‘It’s your Lucky day’. En een geluksdag kunnen we altijd wel gebruiken, ongeacht wanneer. Deze trui koop je voor 27,54 euro.

St Patrick’s Day balonnen

De volgende tip is voor de mensen die hun restaurant willen mooi maken en in St. Patrick’s Day stijl willen versieren. Daar hoort gewoon een ballon bij. Bij bolkoop je groene ballonnen met daarop St. Patrick’s Day en maak je elke locatie een feestje!

Kleurboek

Zeg het voort! Wie denkt aan St. Patrick's day denkt niet per se alleen aan drank. Het is simpelweg een leuk feestje voor jong én oud. Geef je kids geen alcohol, maar vermaak ze met een kleurboek! Zo kunnen papa en mama de slingers buiten hangen.

Hoofdbanden

Wil je iets wat je op je hoofd kunt zetten? Dan zijn er hoofdbanden in het teken van Saint Patrick’s Day. Ze zijn helemaal groen en vrolijk in het thema van St. Patrick’s Day. Ideaal om zelf om te doen, maar ook grappig om cadeau te doen.
Doe jij aan deze leuke feestdag en zo ja, is er iets waar je je in gaat verkleden? Laat het ons weten en een fijne dag!
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 14 maart 2024. Dit bericht is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS