Zoek je een leuk kerstcadeau voor je personeel? Maak het persoonlijk

Nieuws
dinsdag, 12 december 2023 om 13:00
Glencairn whiskysieraad van Juwelier 't Molentje
Wie houdt er niet van cadeautjes? Stiekem droomt ieder personeelslid er van om een tof kerstpakket te krijgen. Hoe leuk is het dan om ook echt een leuk cadeau te krijgen? Wij hebben een ultieme tip voor je.
We kennen het allemaal wel: of je wordt compleet overgeslagen met kerst. Of je krijgt een kerstpakket daarin met stukken vlees, terwijl je vegetariër bent of je krijgt een verzorgingspakket met een lucht dat je niet kan luchten. Nu mag je een gegeven paard niet in de bek kijken, maar toch is leuk anders.

Wie zet jij in het zonnetje met uniek kerstcadeau?

Er zijn genoeg mensen die in de whisky-industrie werken. Denk aan mensen bij slijters, bij importeurs, bij een groot drankenbedrijf als ambassador en ga zo maar door. Mensen die zich het hele jaar door hard maken voor de zaak. Daarom zou het zo leuk zijn om die mensen deze maand in het zonnetje te zetten.
Juwelier ’t Molentje in Den Haag heeft daar iets op bedacht: namelijk gepersonaliseerde whisky sieraden. Hij maakt pinnetjes in welke whiskyvorm je maar wilt, of het nu een glas of een ketel is en kan al deze kleine sieraren graveren. Op die manier geef je dus een harde werker uit je bedrijf niet alleen een origineel en blijvend cadeau, maar ook nog eens iets bijzonders.

Alles op maat

Natuurlijk is dat niet enkel geldig voor bedrijven. Particulieren zijn ook harstikke welkom om hun geliefde of iemand die ze lief hebben zoiets persoonlijks te geven. Als je je afvraaggt, wat de otpies allemaal zijn, kun je contact opnemen met Martin Molenaar, de eigenaar van de winkel. Maar de mogelijkheden zijn in prijncipe onbeperkt.
Hij luistert naar je wensen en zo komen jullie uit op een mooi en ludiek cadeau voor de feestdagen. Ideaal toch?
Mede mogelijk gemaakt door Juwelier 't Molentje in Den Haag. Juwelier 't Molentje zit gevestigd in Den Haag aan de Loosduinse Hoofdstraat 166. Martin Molenaar is bereikbaar via: 070 397 4502.

POPULAIR NIEUWS