Hele gave en unieke whiskykast in de aanbieding gespot

Rubrieken
zaterdag, 01 april 2023 om 13:00
geld
Soms struin je op het internet en kom je bijzondere items tegen. Vandaag gaan we het hebben over een whiskykast die gemaakt is van de duigen van een gebruikt whiskyvat. En het mooie is dat de kast nu in de aanbieding is. Wellicht leuk om cadeau te doen aan jezelf of een ander?
Whiskyvaten zijn, zou je denken, bedoeld om daar new make spirit in te laten rijpen. Maar niet elk vat is bruikbaar en zo ontstaan er zogenoemde deco vaten. Het woord zegt het eigenlijk al: decoratie.

Wat kost de unieke whiskykast?

Er is nu een gave whiskykast in de aanbieding bij bol.com voor 445 euro (was eerder honderd euro meer). In de omschrijving staat het volgende: ‘De duigen zijn geschuurd, geborsteld en afgewerkt zodat de mooie tekening van het eikenhout naar boven komt en hem een luxe uitstraling geeft. De eiken whisky vaten zijn getekend door de tand des tijds. De vaten hebben vele jaren de whisky gedragen. Een gemiddelde whisky ligt 25-30 jaar te rusten in het vat voordat ze gebotteld worden.’
Foto’s op de website tonen aan hoe de whiskykast eruit ziet. Als het ware kijk je aan tegen de binnenkant van de whiskyvat waarbij er allerlei plankjes zijn gezet tussen de duigen. Het bovenste plankje geeft ruimte aan een paar whiskyflessen om daar op te staan, terwijl daaronder ruimte is om een paar flessen te laten liggen. De verzamelaar zal niet op deze manier zijn of haar flessen willen laten rusten, maar als een fles snel opgedronken gaat worden, is dit geen probleem.

Bol.com verkoopt ook toffe wereldbol

Het is in ieder geval een whiskykast die geheel met de hand gemaakt is, vandaar het relatief hoge prijskaartje. Voor mensen die een wat goedkopere toffe whiskykast zoeken, heeft bol nog een hele andere gave kast te koop. Deze whiskykast in de vorm van een wereldbol. Voor 249 euro koop je zo’n wereldbol, waarbij alle flessen rechtop kunnen staan.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties