Whisky Madness: Van whiskybaardolie tot gesmolten drankfles

Rubrieken
door Melvin van Somerenzondag, 05 maart 2023 om 15:00
baard vaten
Het is zondag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Whisky Madness. Deze week hebben we het over whiskybaardolie, een gesmolten drankfles en hele toffe whisky-onderzetters.

Whiskybaardolie

Er is een website met de naam mijnbaard.nl en daarop is wel iets heel speciaals te koop: olie voor de baard, maar dan met whisky! De baardolie is gelanceerd door Captain Fawcett. ‘De Gentleman's Tipple Whiskey Beard Oil heeft een mix van voedende basis oliën: zoete amandel, jojoba, zonnebloemzaad en vitamine E. Gemengd met parfum en de essentiële oliën van kaneelblad, nootmuskaat en kruidnagel.’ De baardolie is te koop in de formaten 10 of 50 milliliter. De kleine hoeveelheid is te koop voor 15,95 en de grootste voor 47,95 euro.
Het gebruik van de baardolie is simpel: gebruikers hoeven enkel een paar druppels in de handpalm te doen om daarna in de baard te wrijven.

Jack Daniel’s Honey gesmolten drankfles

Het volgende item is heel gaaf. Wat als je hapjes wilt serveren? Dan is er een Jack Daniel’s Honey gesmolten drankfles! Dit is een drankfles die uitgehold is en daardoor als borrelplankje gebruikt kan worden. Hoe gaaf is dat?! Dit originele whisky-item kost 24,95 euro en ‘is op een zo duurzaam mogelijke manier’ gemaakt. Bezoek hier de website waar je dit kan kopen.

Whiskey wereldkaart onderzetters

Als je op zoek bent naar gave onderzetters, heeft Whisiskey wat gaafs te koop. Whisky-onderzetters! Het zijn gave houten onderzetters met de wereldkaart op de onderzetters, bedoeld zodat er geen kringen op tafel komen. Ook leuk om cadeau te geven als je iemand kent die van whisky houdt. Een pakketje bestaat uit vier stuks en het kost slechts 11,99 euro.

Mis geen nieuws van Whisky Monkeys meer!

We zijn niet alleen actief op onze website. Ook op sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter kun je ons vinden. Wil je geen nieuws van ons meer missen? Dan kun je ons op deze kanalen volgen, maar je kan je opgeven voor onze nieuwsalerts via het bel-icoon links onder in je browser. Je krijgt dan een melding wanneer er whiskynieuws is. Geen zorgen, we zullen je niet belagen met nieuws.

POPULAIR NIEUWS