Whisky aanbieding: De beste whisky deals van week 14

Rubrieken
woensdag, 03 april 2024 om 15:00
talisker saveurs whisky
Het is weer tijd voor een nieuwe versie van de beste whiskydeals met deze week zelfs twee geschenkverpakkingen. Leuk voor jezelf want je krijgt er twee glazen bij. Het maakt je dram wat persoonlijker met zo’n bijpassende glas, al is het ook leuk als cadeau om weg te geven!

Talisker 10 Saveurs D’ecosse

Op het mooie schilderachtige en ruige eiland Skye staat deze distilleerderij die eigendom is van het grote Diageo. Deze geschenkverpakking laat je kennis maken met de smaken van Schotland. Ruik de geur van herfstvuren op de heide met een frisse zeebries. De whisky is turfachtig, olieachtig, ziltig en complex.
Een paar druppels water ronden de kenmerkende componenten nog mooier af, maar wees niet te kwistig. Kenmerkend voor Talisker is het alcoholpercentage van 45,8 procent. En het is ook nog eens een echt in het oog springende verpakking met twee glazen.

Isle of Jura 12

Deze speciale editie is een toegankelijke whisky die gemaakt wordt op het eiland dat bekend staat om zijn natuur en schoonheid en eigendom is van Whyte & Mackay. Deze 12-jarige editie behoort tot de core range en heeft een schitterende amber-gouden kleur.
Een rijke ronde whisky met expressieve aroma’s die verweven zijn met  tinten van warme cacao en rijstpudding, afgewisseld met tonen van leer. In de afdronk herkennen we een vleugje munt en menthol. En ook hier krijg je weer twee originele glazen erbij die de beleving van deze iconische distilleerderij uniek en compleet maakt.

Compass Box Orchard House

Deze blended malt vind zijn inspiratie in de verloren boomgaarden van Schotland en is een geschenk op zich omdat het kleurrijke label continue je aandacht zal trekken. De eerste slok onthult moutige en gemberachtige smaken die worden gecombineerd met honing. Geniet van Compass Box Orchard House puur voor een levendige ervaring of een on the rocks traktatie. De whisky is gebotteld op 46 procent alcohol, naturel van kleur en niet gekoeld gefilterd. Deze dram komt zonder glazen.
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS