Whisky Madness: gave whisky klokken voor aan de muur!

Rubrieken
zondag, 24 september 2023 om 15:00
etsy
Als je rustig op een avond nipt aan een whiskyglas terwijl de tijd langzaam voorbij gaat, wil je eigenlijk niet weten hoe laat het is. Whisky verdient het om van ongehaast van te genieten. En toch zul je vandaag zien dat er zulke gave whiskyklokken bestaan dat je daarvan misschien wel één aan de muur wilt hebben hangen. Welkom bij een nieuwe Whisky Madness.
Van hout kun je natuurlijk van alles maken en één van die dingen is een klok. Op Etsy staan meerdere whiskyklokken te koop, waarvan wij er vandaag in deze Whisky Madness een paar gaan uitlichten. Sommige zijn echt fantastisch! Het mooie van Etsy is dat mensen die zelf spulletjes maken dat daar kunnen aanbieden en daardoor kom je af toe pareltjes tegen van makers of ondernemers die een groter platform verdienen.

Gepersonaliseerde klok gemaakt van eiken vat

Je kan whisky in een vat laten rijpen, maar je kan ook gewoon van de bovenkant van zo’n vat een prachtige klok, maken zo blijkt. De klok is gemaakt door het bedrijf NWoodStation en niet goedkoop, maar wel van hele goede kwaliteit! Met de Romeinse cijfers straalt de klok bovendien luxe uit en past deze uitstekend in een huis waar al veel houten meubels aanwezig zijn. Zo ziet de klok eruit. Het prijskaartje is 227,70. Met het woord SAVE5 krijg je nu vijf euro korting. Als je je je afvraagt waarom er zo’n hoog prijskaartje aan hangt, weet dan dat dit te maken heeft met het persoonlijke aspect. Je kan namelijk elke wijzerplaat laten graveren.

Zeldzame GlenAllachie klok

Denk overigens niet dat je de hoofdprijs betaalt voor een klok. Want Etsy biedt ook een zeldzame vondst aan, namelijk een klok die gemaakt is van een GlenAllachie whiskydeksel. Hier is er slechts één van en deze kost 359,72.

Klok uit een duig gemaakt

Bovengenoemde twee kloken zijn gemaakt uit deksels, maar sommigen hebben een klok gemaakt van een duig, zoals hier. Deze klok is wat kleiner, maar niet minder mooi. Het voordeel is ook dat het prijskaartje wat zachter is, namelijk 72,79 euro. Let wel op, want hier zijn er nog slechts twee van over
Neem vooral een kijkje op Etsy zelf, want er zijn nog veel meer whiskyklokken te koop en je hebt ze in diverse prijsklassen!

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties