Win hier het nieuwste boek van Offringa: Whisky het boek voor de liefhebber!

Rubrieken
zondag, 03 september 2023 om 11:00
whisky het boek voor de liefhebber
Kan jij niet wachten op het nieuwste boek van Hans Offringa dat later deze maand verschijnt? Dan hebben we goed nieuws. Want je maakt kans om een exemplaar te winnen hier op Whisky Monkeys!
Op 12 september ligt het nieuwste boek van Hans Offringa in de winkel, getiteld: Whisky het boek voor de liefhebber. Het boek is niet alleen door Hans Offringa geschreven, maar ook door Becky Offringa. Het boek moet een complete gids worden voor mensen die van de godendrank houden, zowel beginners als ervaren liefhebbers.

Waar gaat het whiskyboek over?

Het boek is bij bol.com alvast vooruit te bestellen en kost 29,99 euro. De omschrijving is als volgt:
‘Hoewel whisky slechts uit drie ingrediënten bestaat - water, graan en gist - is het de meest complexe en mysterieuze drank ter wereld die op veel verschillende manieren geproduceerd, geproefd en gedronken wordt. Er valt vanalles over te ontdekken. In Whisky zetten experts Hans en Becky Offringa hun kennis uiteen in acht overzichtelijke hoofdstukken vol wetenswaardigheden, voor zowel de beginnende whiskydrinker als de ervaren liefhebber. Van de geschiedenis, het productieproces en het proeven tot het kopen en investeren. Inclusief een uitgebreid overzicht van distilleerderijen, belangenverenigingen, whiskyorganisaties en aandacht voor nieuwe whiskylanden. Dit handzame cadeauboek is helemaal up-to-date en een lust voor het oog.’

Hoe maak je kans om te winnen?

In samenwerking met Park Uitgevers mogen we één exemplaar weggeven. Wat moet je doen om kans te maken om te winnen?
  • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag wilt winnen
  • Laat nog ergens anders op de website een reactie achter op een artikel naar keuze
  •  Volg ons op Instagram, Facebook of Twitter
Dit laatste is geen verplichting, maar zouden we wel erg leuk vinden. Met name op Instagram posten we geregeld een story of andere leuke content, zoals unboxings.
Over twee weken maken we de winnaar bekend.
Wist je dat we regelmatig over Nederlandse whisky schrijven?

POPULAIR NIEUWS