Whisky Madness: Diverse whisky speelkaarten op een rij

Whisky Madness: Diverse whisky speelkaarten op een rij

Veel mensen vinden het leuk om op zijn tijd een spelletje te spelen. Een potje kaarten is tijdloos. Maar wist je dat er ook kaarten te koop zijn met een whiskythema? We zetten er vandaag in deze Whisky Madness er een paar op een rij.

Whisky speelkaarten in metalen doos

Gentlemens Hardware heeft een blikken doosje uitgebracht met daarin whisky speelkaarten. Door deze metalen behuizing kun je de speelkaarten eenvoudig overal mee naartoe nemen en blijven ze mooi. De set kaarten is nu in de aanbieding bij bol.com voor 18,99 euro.

Whisky speelkaarten single deck

Het merk Piatnik heeft ook speelkaarten gelanceerd met daarop gave afbeeldingen van de godendrank. Bij de omschrijving staat: ‘Deze apart bedrukte speelkaarten in verschillende thema's zijn ideaal als cadeau of verzamelobject.’ Ze zijn net even goedkoper dan de speelkaarten die we net noemden.

Ridley’s games kaartspel Whisky Lovers Aluminum

Dan komen we nu aan bij de crème de la crème van kaartspellen, namelijk Ridley’s games kaartspel Whisky Lovers Aluminium. Allereerst is de verpakking al te gek voor woorden, deze heeft de vorm van een whiskyfles. Hoe creatief is dat? Maar het belangrijkste is natuurlijk de inhoud en die is ook om van te smullen. Want op alle kaarten staat allemaal extra informatie over het levenswater. ‘Het is een stok kaarten zoals je gewend bent, maar dan voorzien van allerlei soorten whiskey en benodigdheden.’

Het prijskaartje is weliswaar een wat hoger, maar daarvoor krijg je wel iets terug: whiskyspeelkaarten met een diepere laag! Leuk om cadeau te geven, al is het ook leuk om er zelf een in huis te hebben.

Whiskey Poker

En dan is er nog een kaartspel te koop, waar we eerder al eens over schreven: Whiskey Poker. Ook deze set biedt wat extra’s. Want op al deze kaarten staat een recept voor een whiskycocktail. Hoe tof is dat?

Ga je op reis en wil je wat anders? Dan kun je nog altijd een whisky puzzelboek kopen.

EUR 11.99
Op voorraad bol
bol Koop op bol

Foto: Pexels

Lees meer over:
Whisky Madness cadeautip

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties