Whisky Tasting Diner met Glenfiddich Brand Ambassador Tony van Rooijen

Nieuws
door Monkey
woensdag, 17 mei 2023 om 9:00
savarin whisky food tasting
Heb je op 25 mei nog een gaatje in je agenda? En hou je van lekker eten, een goed verhaal én goede whisky? Hou dan ook een plekje vrij in je maag, want je kunt nog aanschuiven bij het Whisky Tasting Diner (Whisky & Food Diner) bij Savarin in Rijswijk.
Op 25 mei 2023 kun je heerlijk tafelen, je culinaire kennis vergroten én van een goed verhaal over whisky genieten. En dit niet zomaar, want hotel Savarin biedt een unieke ervaring samen met Glenfiddich Brand Ambassador Tony van Rooijen.

Wat mag je van het Whisky Tasting Diner bij Savarin verwachten?

Je krijgt hierbij een gastronomisch 5-gangen diner van Michiel Buker, chef-kok van Savarin. Zoals de naam al verraadt zorgt van Rooijen dat er bij dit gerecht een heerlijke Glenfiddich whisky klaar staat die perfect aansluit op het gerecht.
Van Rooijen neemt je daarbij ook mee in de wondere wereld van Glenfiddich. Hij vertelt je hierbij vol enthousiasme over de geschiedenis de distilleerderij en natuurlijk de Glenfiddich whisky. Hij weet je met zijn verhaal te enthousiasmeren en leert je daarbij ook nog eens het een en ander over het levenselixir. Whisky’s die de brand ambassador die avond in elk geval schenkt zijn:
En wie weet tovert hij nog een bijzondere whisky uit de hoge hoed, zoals hij bij de Whisky Tasting van Whisky Monkeys deed. Wij geven je een tip: vraag van Rooijen vooral naar het verhaal rondom Glenfiddich Project XX.
'Ik ontvang de gasten en meng me onder hen om in te schatten wat leuk is om te vertellen over de whisky. (...) Er worden meerdere varianten van Glenfiddich geschonken, maar de nadruk zal ook op de gerechten liggen. Ik ben erg benieuwd naar het nagerecht met Toblerone, waarvan vermoed wordt dat het goed past bij de Glenfiddich Gran Reserva...'
Van Rooijen in een reactie met Whisky Monkeys. .

Hoe schuif ik aan bij het Whisky Tasting Diner bij Savarin?

Aanschuiven bij dit whisky Tasting Diner kan nog steeds. Je kunt via de website van Savarin in Rijswijk een plekje aan tafel reserveren. Per persoon kost het Whisky Tasting Diner 125 euro. Dit is dan inclusief het diner, een whiskycocktail, de Glenfiddich tasting, tafelwater en koffie of thee.
Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door JRE- Jeunes Restaurateurs d'Europe & Glenfiddich. Het Whisky & Food diner start om 18:30. Als je erbij wil zijn, reserveer dan wel snel, want er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol.
Dit artikel is in samenwerking met Restaurant, Hotel & Spa Savarin