Win nu een te gek Balblair speldje

Rubrieken
zaterdag, 17 februari 2024 om 8:00
balblair pin
Het is weer tijd voor een nieuwe prijsvraag hier op Whisky Monkeys. Je kan namelijk een whiskyspeldje winnen van Balblair.
We weten dat er mensen in deze whisky-industrie zijn die speldjes verzamelen voor op een rugzak, pet of gewoon omdat het leuk is om toe te voegen aan de verzameling. Als jij tot die categorie behoort, lees dan snel verder.

We geven namelijk een Balblair speldje weg (bedankt De Monnik Dranken voor het beschikbaar stellen hiervan). Daarop is een Clach Biorach afgebeeld. Dat is een staande steen bij Balblair die er al was toen de Picten in het gebied woonden honderden jaren terug. Het ziet er chique uit zo'n speldje, een mooie aanvulling dus.

Eten met een Balblair dram

Balblar is een whiskymerk uit de Schotse Hooglanden. Vorig jaar had we een exclusief diner van dit merk in Hielander restaurant in Alkmaar, waar onder het genot van mooie drams ook lekker eten werd geproefd. Onze Whisky Monkey Hessel was daar erg blij mee.
Zo schreef hij in zijn verslag het volgende: ‘Het dessert is een tarte tatin van perzik met honing en vanillesaus. Deze pairing is wederom geslaagd. De fruitigheid van de complexe 25-jarige whisky gaat heel mooi samen met de perzik en is bijna tropisch te noemen.’
Dus koop je eens een Balblair whisky? Dan is het leuk ook in het bezit te zijn van zo’n speldje.

Hoe maak je kans om te winnen?

Om kans te maken om dit speldje te winnen is de opdracht heel simpel:
  • Laat in een reactie hieronder weten of jij weleens een Balblair whisky geproefd hebt en wat je daarvan vond of juist of je er naar uitkijkt.
  • Laat nog ergens op Whisky Monkeys een leuke reactie achter.
De prijsvraag loopt een maand door, daarna maken we de winnaar bekend. Let op: we gaan het item ook een keer weggeven via socialmedia, waarschijnlijk Intagram. Dus stay tuned én succes!
Los van het beschikbaar stellen van de prijs is deze prijsvraag geheel door onszelf tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld weer de verzendkosten voor een prijsvraag regelen. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS