Dit merk viert whisky lancering met daarbij oude zwart-wit foto

Nieuws
zaterdag, 17 februari 2024 om 11:00
johnnie walker celebratory blend
Johnnie Walker is niet zomaar een whisky, maar het is een eeuwenoud bekend merk. Speciaal voor een blend van Johnnie Walker is er een fraaie editie op de markt gebracht met een hele oude foto.
Wij roepen het natuurlijk al meer dan een jaar: whisky is niet zomaar een drankje. En er zijn fantastische verhalen te vertellen. Veel whiskymerken bestaan al een paar eeuwen, al dan niet met een pauze, en daardoor valt er van alles te vertellen over zo’n merk.

Oude zwart-wit foto bij Johnnie Walker

Topdrinks heeft een leuke whisky aan haar assortiment toegevoegd, namelijk de Johnnie Walker Celebratory Blend Limited Edition. Hoewel de smaak voor velen niet zo bijzonder zal zijn is de verpakking dat juist wel. De fles wordt geleverd in een kartonnen verpakking en zodra deze opengeklapt wordt, ontvouwt zich een hele oude foto.
De foto is in zwart-wit en er staat een oud gebouw op afgebeeld. Het kan niet anders dan dat we met deze foto teruggaan naar het begin van Johnnie Walker. Het beroemde whiskymerk bestaat namelijk al sinds de 19e eeuw. Het is een foto van de kruidenierszaak in Kilmarnock waar het merk ooit begon.
De fraaie verpakking is te koop voor 44,95 euro en is leuk om te hebben als je dingen verzamelt of om aan een beginnend whiskydrinker cadeau te doen.

Hoe smaakt de Johnnie Walker Celebratory Blend Limited Edition?

De tasting notes van deze whisky zijn als volgt:
Kleur: Goud.
Neus: Aroma’s van rozijnen met kruidige tonen en marsepein.
Smaak: Zoetige tonen met aroma’s van noten. 
Afdronk: Lichte tonen van turf en een klein pepertje. 

Beroemd logo

Wie meer wil weten over het iconische logo en hoe dit tot stand is gekomen, lees dan ook ons artikel: Zo is het logo van Johnnie Walker tot stand gekomen. Daarin lees je ook over veranderingen van het logo in de loop van de tijd.
Foto: Johnnie Walker

POPULAIR NIEUWS