Actie: Jack Daniel’s geeft 50 draaitafels weg

Nieuws
vrijdag, 24 november 2023 om 11:00
draaitafel
Houd jij van muziek gecombineerd met een glaasje godendrank? Dan ben je bij Jack Daniel’s aan het juiste adres. Om alles uit het leven te halen, onder het motto MAKE IT COUNT! maak je kans op 1 van de 50 Jack Daniel’s draaitafels.
Het gaat om een actie van Gall & Gall in samenwerking met Jack Daniel’s. Zo is op de website van Gall & Gall het volgende te lezen: ‘Make it Count is een dagelijkse reminder om tegen de stroom in te zwemmen. Om niet stilzwijgend te wachten wat er op ons pad komt, maar om moedige keuzes te maken en de beste verhalen te schrijven. Met Jack Daniel's kunnen we altijd meer whiskey maken, maar we kunnen geen extra momenten creëren. Er is slechts één kans om het maximale uit je leven te halen, dus MAKE IT COUNT!’
Daarom worden er draaitafels weggegeven, de T1 BT om precies te zijn. Dit is een draaitafel waar een prijskaartje aanhangt van meer dan 400 euro.

Hoe maak je kans op de Jack Daniel’s draaitafels?

Om zo’n draaitafel te winnen, dien je naar de website van Jack Daniel’s te gaan en drie vragen in te vullen. Eén van die vragen is een opvallende, althans de antwoorden.
Zo ziet het eruit:
Hoe drink jij jouw favoriete Jack Daniel’s het liefst?
  • Als mixdrank
  • Puur met ijs
  • Puur zonder ijs
  • Als shot
Whisky is natuurlijk allesbehalve om te shotten.

Ook 50 euro aan tegoed kan gewonnen worden

Niet alleen kan er een draaitafel gewonnen worden, ook krijgen winnaars 50 euro aan tegoed voor vinylplaten.
Als je mee wilt doen, kun je alle details vinden op de website van Gall & Gall. Iedereen moet ouder zijn dan 18 jaar en in Nederland wonen. Benieuwd naar andere prijzen? Op Whisky Monkeys kun je regelmatig gave whisky (gerelateerde) prijzen winnen. Bekijk hier ons overzicht.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS