The Glenlivet introduceert Twist & Mix whisky cocktails in een fles

Nieuws
door Whisky Monkey!woensdag, 09 augustus 2023 om 9:00
the glenlivet twist and mixcocktails
Whisky cocktails zijn hot en dat weet The Glenlivet ook. Het whiskymerk heeft nu een paar whisky cocktails uitgebracht die al bijna helemaal klaar zijn. Het gaat om de The Glenlivet Twist & Mix Cocktails.
The Glenlivet heeft een unieke techniek gebruikt voor de cocktails. Je krijgt met The Glenlivet Twist & Mix whisky cocktails namelijk slechts één flesje, waar alles al in zit, maar nog niet gemixt is. Dat moet je zelf nog doen. Zodra je de dop van de fles losdraait, zullen de ingrediënten van de cocktail in de fles gemixt worden met de The Glenlivet Single malt whisky. Zo ontstaat er een heerlijke whisky cocktail die je alleen nog maar over ijs hoeft te gieten.
Hieronder vind je de aankondiging van de cocktails:

Wat voor whisky cocktails brengt The Glenlivet Twist & Mix?

Johan Radojewski, Vice President Marketing van Scotch, Irish & Prestige Whisk(e)y bij Pernod Ricard USA, meldt dat het merk met de nieuwe cocktails mensen aanmoedigt om tijdens meer gelegenheden single malt whisky te drinken. Daarbij is het een antwoord op de vraag naar cocktails van hoge kwaliteit die niet veel moeite kosten. Onlangs spraken we Matt Don Griot nog in een exclusief interview. Daarin vertelde hij ook het een en ander over whisky cocktails.
The Glenlivet trapt de Twist & Mix whisky cocktail collectie af met twee populaire cocktails: de Old Fashioned en de New Manhattan. In de Old Fashioned proef je tonen van sinaasappel, kaneel en nootmuskaat, terwijl de New Manhattan tonen van gember en kersen geeft.
Jammer genoeg zijn beide cocktails nog niet in Europa uitgebracht. De lancering heeft plaatsgevonden in de Verenigde Staten. Wanneer en of de cocktails naar ons kikkerlandje komen, is niet bekend. Ook de prijs van een The Glenlivet Twist & Mix whisky cocktail is niet bekendgemaakt.
2 glazen van The Glenlivet Image
2 glazen van The Glenlivet
EUR15.95
Op voorraad
Koop op bol.
Foto: The Glenlivet

POPULAIR NIEUWS