Update - Bij deze whisky ontvang je gratis chocolade

Nieuws
vrijdag, 17 november 2023 om 7:00
singleton tony
Ben je op zoek naar een mooie whisky die je iedereen voor kunt schotelen? Dan heeft Mitra een mooie aanbieding. Bij de aanschaf van een fles whisky ontvang je namelijk gratis chocola.

Update

Inmiddels is het pakket ook elders gespot en is het zeker geen Mitra only aanbieding. Het pakket is nu in aanbieding bij bijvoorbeeld Gall & Gall voor 26,99 euro
Oorspronkelijk bericht
Het gaat om de Singleton of Dufftown whisky. Deze komt in een blitse blauwe verpakking met daarin ook een chocoladereep van Tony's Chocolonely in dezelfde kleur. Het oogt als één geheel en kan daardoor zo cadeau gedaan worden tijdens de komende feestdagen.

Whisky en chocolade is een goede combinatie

De reden dat er een reep chocolade bij de whisky wordt gedaan is omdat whisky goed gecombineerd kan worden met chocola. Door bepaalde smaken van chocola in de mond komen tonen van de whisky duidelijker naar voren en dat is erg lekker!

Hoe smaakt de Singleton of Dufftown?

De tasting notes van de Singleton of Dufftown zijn als volgt:
Neus: Geroosterde noten en een rijke fruitgeur.
Smaak: Mooie dosis zoetigheid van biscuits met wat knapperigs van noten, opgevolgd door een zachte en rijke fruitigheid. In balans gebracht met hinten citrus, zwarte bes, espresso en bruine suiker.
Afdronk: Mooi in balans met tonen van fruit en mout.
Het pakket, dus de fles whisky met de chocolade, wordt aangeboden voor 34,99 euro.

Chocola winnen bij Whisky Monkeys

Wisten jullie dat je ook een doosje chocolade kunt winnen op de socialmediakanalaen van Whisky Monkeys? Afgelopen vrijdag vond er namelijk een evenement plaats rondom Johnnie Walker Blue Label en Friandries. Daar kregen we chocola mee van Friandries, maar omdat we dit al geproefd hadden die avond, hebben we besloten dat doosje aan een van onze trouwe lezers weg te geven. Mocht je daar benieuwd naar zijn, bekijk dan vooral even onze Facebook- en Instagram-pagina. Je kan ons vinden als Whisky Monkeys.
Wat zijn jullie chocoladetips als je denkt aan whisky en chocola? Laat het ons vooral weten in de comments.

POPULAIR NIEUWS