Binnenkort kun je de weg op met een Jack Daniel’s motor

Nieuws
woensdag, 08 maart 2023 om 17:00
motor
Jack Daniel’s heeft een sterk staaltje promotie te pakken. Het whiskey-merk heeft de handen ineen geslagen met motorfietsfabrikant Indian Motorcycle. De samenwerking gaat ervoor zorgen dat er straks 177 Jack Daniel’s motorfietsen te koop zijn. Maar je moet er wel wat voor over hebben.
De Jack Daniel’s motor gaat namelijk 24.499 dollar kosten. Daarvoor krijg je dan wel een Jack Daniel's Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse motor. Het is een hele mond vol, maar het komt erop neer dat je een blitse tweewieler met flink wat paardenkracht mag rijden. De motor is namelijk voorzien van een Thunderstroke 116 motor, wat de grootste luchtgekoelde V-twin motor is van het bedrijf. Bovendien zorgt deze motor voor een indrukwekkende 84 PK en 1890 cc.
Bekijk de limited edition Jack Daniel's Whiskey Indian Indian Chief Bobber Dark Horse motor hieronder in volle glorie:

Speciale Jack Daniel’s motor volledig in het teken van de drank

De Jack Daniel’s motor is overwegend zwart van kleur, inclusief de uitlaat. Verschillende onderdelen hebben een daarnaast een stijlvol zilverkleurig randje meegekregen. Natuurlijk staat de motor geheel in het teken van de Jack Daniel’s whiskey. En dat zit ook in de kleur.
De merkhandtekening van Jack Daniel’s whiskey staat op de uitlaat, op de voor- en achterspatborden, het zadel en op de tank. Daarnaast is de motor handgeschilderd met een mix van Jack Daniel’s Old No. 7 whiskey en de super graphite metallic verf van Indian Motorcycle. Dit werk is afgeleverd door Kock Werks Kustom Cycles.
Eigenlijk scheur je met deze motor straks dus met flink wat whiskey over de wegen áls je er een weet te bemachtigen. De motor zal vanaf 14 maart namelijk beperkt bestelbaar zijn via Indian Motorcycle dealers. Of dat ook in Nederland het geval is, is alleen niet helemaal duidelijk.
En als je dan er een hebt, is het dus hopen dat je niet aan de kant gezet wordt voor een alcoholcontrole...
Wist je trouwens dat Jack Daniel's ook in het nieuwe Formule 1 seizoen te zien is?