Teeling gaat helemaal los met St. Patrick’s Day merchandise

Nieuws
donderdag, 09 maart 2023 om 9:00
teeling hamperpng
St. Patrick’s Day staat weer voor de deur. Op 17 maart kleuren de straten en pubs groen en is er van alles in Ierland, de Verenigde Staten en Canada te doen. Teeling Distillery springt hierop in met allerlei whiskey merchandise, een tour en meer!
‘Paint the town green!’ is het motto dat Teeling erop na houdt dit jaar met St. Patrick’s Day. En dat is natuurlijk ook precies wat er gaat gebeuren. De kleur van St. Patrick’s Day is jaar in jaar uit groen en dat kun je uitdragen met verschillende Teeling merchandise. Je kan bijvoorbeeld via de website van Teeling een ‘Small Batch St. Patrick’s Day Hamper’-pakket bestellen met daarin een paar toffe whiskey-gerelateerde items:
  • Een fles Teeling Small Batch whiskey
  • Een St. Patrick’s Day Teeling t-shirt in een maat naar keuze
  • Een Teeling Flat Cap
  • Een blikje groen bier
  • Een groen Teeling Glencairn glas
De meest in het oog springende dingen uit dit pakket zijn natuurlijk het groengekleurde Glencairn glas, dat speciaal voor St. Patrick’s Day uitgebracht is door Teeling, en het blikje groen bier. Groen? Precies. Met St. Patrick’s Day is alles groen, dus ook het bier. Het is traditie en dus doet ook Teeling hieraan mee. Het bier is in samenwerking met DOT Brew gebrouwen.
De producten uit dit pakket zijn overigens ook los te koop via Teeling. Let wel, Teeling verstuurt dit pakket (omdat er drank bij zit) alleen niet naar alle landen, dus check even of je het pakket wel kunt ontvangen voor je bestelt.

Speciaal Teeling St. Patrick’s Day pakket met merchandise

Als je in een gebied woont waar Teeling geen alcohol naar kan of mag verschepen, dan is er nog een andere mooie optie. Teeling heeft namelijk ook een speciaal St. Patrick’s Day ‘Merch Hamper’-pakket. Hier zit geen drank in, maar wel het nieuwe groengekleurde Glencairn glas, de flatcap en het Teeling t-shirt. Daarnaast krijg je een Teelin heupflacon, waar je dan je eigen whiskey in kunt doen.
Ook organiseert Teeling met St. Patrick’s Day twee evenementen. Zo kun je op 16 maart aan de slag met een Teeling whisky x Tir food tasting en is er op drie dagen een speciale tour door de Teeling distilleerderij in hartje Dublin met een Irish coffee masterclass. De kaarten hiervoor kosten 30 euro per stuk. Als je toevallig op donderdag 16, vrijdag 17 of zondag 19 maart in Dublin bent, is dit toch wel het ideale uitje voor een whiskey-liefhebber!
Ga jij St. Patrick’s Day vieren? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

POPULAIR NIEUWS