MMA-vechter Conor McGregor lanceert eigen whisky

Nieuws
donderdag, 09 februari 2023 om 17:00
bokshandschoenen
Toen MMA-vechter Conor McGregor afgelopen maandag al meldde dat hij deze week met een grootse aankondiging zou komen, dacht men nog dat het misschien om een extra gevecht zou gaan. Niets is minder waar, want de UFC-vechter heeft inmiddels onthuld wat er zo belangrijk was: en nieuwe whisky uit zijn eigen distilleerderij. De whisky heeft Proper No. Twelve Irish Apple en werd op een wel hele ludieke manier aangekondigd. McGregor imiteerde namelijk Apple oprichter Steve Jobs voor zijn aankondiging.
Deze was compleet met een korte introductie zoals Apple die altijd bij haar producten heeft, een 'Apple-logo' en een aantal goede shots van het proces wat de whiskey doorloopt. UFC-vechter McGregor weet wel hoe hij een imitatie moet doen, maar belangrijker nog: hij weet ook hoe een whiskey aangekondigd moet worden.

Proper No. Twelve Irish Apple heeft een unieke smaak

De nieuwe Ierse whiskey wordt niet zomaar als een nieuw Apple product uit de doeken gedaan waarmee we de komende tijd bellen of internetten. De drank heeft er ook nog eens wat mee te maken. De gouden drank die McGregor uit de doeken gedaan heeft, is namelijk voorzien van de smaak van appels!
Proper No. Twelve Irish Apple is een twist op de originele Proper No. Twelve whiskey die maar liefst drie keer gedistilleerd is en vervolgens vier jaar in Bourbon vaten heeft gerijpt. In het smaakpalet van Proper No. Twelve is onder andere honing, vanille en hout te ontdekken. Voor deze twist op de drank is er de smaak van Ierse appels aan de whiskey toegevoegd. De drank is vervolgens gebotteld op 35 % Alcohol.
De kans dat Proper No. Twelve Irish Apple whiskey straks hier in de schappen naast bijvoorbeeld de Teeling whiskeys staat is behoorlijk groot, maar wanneer precies is nog niet bekend. De originele Proper No. Twelve ligt ook in de Nederlandse schappen. Zo kun je de fles bijvoorbeeld al voor 35 euro bij Gall&Gall scoren.

POPULAIR NIEUWS