De doodsoorzaak van Liam Payne is bekend: drugs én whisky betrokken

Nieuws
vrijdag, 18 oktober 2024 om 7:00
jack daniels met sigaret
Voormalig One Direction lid Liam Payne is niet meer. Gisteren werd bekend dat de populaire zanger op 31-jarige leeftijd is overleden na een val van een balkon. Inmiddels is bekend dat de hotelkamer een ware puinbak is en er is (helaas) een rol voor de godendrank weggelegd.
Liam Payne verbleef in Argentinië en zou daar een concert van een ander One Direction-lid hebben bezocht. De popband heeft in 2016 een lange pauze ingelast en de leden timmeren sindsdien solo aan de weg. De meest succesvolle tot dusver: Harry Styles.
Ondanks dat het succes van Payne wat uitbleef is de zanger nog altijd enorm populair en zijn fans over de hele wereld geschokt en in diepe rauw.

Wat is er gebeurd?

TMZ plaatste (onethisch) een foto van het lichaam van Payne, waardoor het duidelijk was dat de zanger niet meer in leven was. Hij verbleef voor drie dagen in een hotel in Buenos Aires, waar hij in de middag zeer agressief werd. Dit leidde tot grote zorgen.
Zo circuleert er een audio-opname op het internet waarop te horen is dat de receptionist van het hotel 911 heeft gebeld en dringend om hulp vraagt. Hij zegt dat hij een gast heeft die aan de drugs en alcohol zit en zich zorgen maakt omdat er een balkon bij de kamer zit.
Het is precies dit balkon waar de zanger van af is gevallen, dan wel gesprongen. De doodsoorzaak is inmiddels bekend, want door die val is hij overleden.
Daar blijft het niet bij. Want inmiddels is naar buiten gekomen dat de politie een ravage heeft aangetroffen in de hotelkamer. Zo zijn er kapotte spullen en medicijnen gevonden, waaronder clonazepam.

Wat heeft er plaatsgevonden op dat balkon in Argentinië?

En dan dat balkon? Wat is daar gebeurd? Is de zanger gevallen of onder invloed zelf gesprongen? Dat is niet bekend. Wel is nu bekend dat er op dat balkon een fles whisky heeft gestaan. Het is onbekend van welk merk. Payne kampte al langer met een alcoholverslaving.
Zuipen is niet slim, laat staan om whisky te drinken in combinatie met medicatie en drugs.
Mag hij rusten in vrede.
Whisky Almanak Image
Whisky Almanak
EUR17.5
Op voorraad
Koop op bol.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS