Deze beroemde acteur drinkt glas Macallan whisky op een hele vreemde manier

Nieuws
woensdag, 07 augustus 2024 om 16:00
woody harrelson shotje macallan whisky
Momenteel draait Fly me to the Moon in de bioscoop, een romantische komedie over NASA. In deze film is een rol weggelegd voor Woody Harrelson, die een opmerkelijk whisky ritueel heeft. Iets met shotjes en Macallan whisky?
Ja, écht waar. Al vroeg in de film maken we kennis met Moe Berkus, een CIA-agent, die in een bar om een whisky vraagt met citroen. Hij vraagt daarbij specifiek om een glas Macallan én een shotjesglas. Als whiskyliefhebber raak je je hele oog voor het verhaal van de film enkele seconden kwijt als je ziet wat deze man ineens doet.

Macallan naar binnen kieperen als een tequila?

Gaat hij zijn Macallan shotten als een tequila ofzo? Hij kiepert de whisky achterover en doet daarna een citroentje in zijn mond. Er wordt alleen niet begonnen met een likje zout.
Nu kun je nog aan jezelf twijfelen of je alles wel goed gezien hebt, maar nee, ook in een paar andere scènes komt er Macallan whisky met citroenen voorbij. Dat gebeurt overigens enkel bij deze ene CIA-agent.
Aan het einde van de film komt hij op een dienblad aanzetten met allemaal shotglaasjes en bedankt hij iedereen namens de regering, waar volgens hem maar één ding bij hoort: ‘Scotch’.
Het zal niet zijn hoe de meeste mensen hun Scotch drinken, nietwaar?

Poll

Wolfie's in de film

Overigens zit er nog een maf moment in de film. Ergens op een strand, waar gefilmd wordt, zien we Wolfie’s met exact hetzelfde lettertype als Wolfie’s whisky van Rod Stewart.
Wil je weten wat we nog meer geschreven hebben over whisky in films? Bekijk dan hier ons overzicht. Het komt vaker voor dan je denkt. Fly me tot the Moon draait dus in de bioscopen met in de hoofdrol Channing Tatum en Scarlett Johansson.
Mocht je de film ook gezien hebben, laat ons jouw gedachten vooral weten.
Whisky Image
Whisky
EUR29.99
Op voorraad
Koop op bol.
Foto: Pexels.

POPULAIR NIEUWS