Deze beroemdheid poetst tanden met een fles whiskey

Nieuws
zaterdag, 10 augustus 2024 om 12:00
jack daniels
‘Before I leave I brush my teeth with a bottle of Jack.’ Het zijn de beroemde woorden van zangeres Kesha in de hit Tik Tok. Toen ze onlangs een Spotify award in ontvangst nam, besloot ze dit te vieren door haar tanden te poetsen met whiskey.
Hoewel de app TikTok onwijs populair is, was er vijftien jaar geleden al iets anders aan de hand. Ineens had zangeres Kesha een enorme hit met Tik Tok. Dat nummer heeft niets te maken met de app, maar was wel ongekend populair door het aanstekelijke refrein:
Don't stop, make it pop, D.J., blow my speakers up Tonight, I'ma fight 'til we see the sunlight Tik tok, on the clock, but the party don't stop, no.

Hoe Jack Daniel's centraal staat in beroemd liedje

Het nummer gaat over feesten en het eerste couplet bevat een uitspraak die je niemand kunt aanraden: ‘Before I leave, brush my teeth, with a bottle of Jack’
Hiermee bedoelt Kesha dat ze dus voor vertrek haar tanden poetst met een fles Jack Daniel’s. Het liedje is vijftien jaar oud en meer dan één miljard keer gestreamd. Ze kreeg onlangs een Spotify awards overhandigd en besloot dit te vieren met Jack Daniel’s.
Op een video is te zien hoe de whiskey over haar award schenkt, een tandenborstel er doorheen haalt en vervolgens in haar mond doet. In dat eerste couplet zingt ze normaal gesproken ook over P. Diddy, maar sinds hij steeds negatief in het daglicht staan, zingt ze dat niet meer.

Liedje doorstaat tand des tijds

De fles Jack Daniel’s daarentegen heeft de tand des tijds doorstaan (see what we dit there?). Al valt het uiteraard niet aan te raden om je tanden te gaan poetsen met een fles whiskey.
Niet goed voor de tanden, zonde van de drank, nietwaar?
Lees hier wat we nog meer over whisky en muziek geschreven hebben.
Gerechten met Schotse whisky Image
Gerechten met Schotse whisky
EUR29.5
Op voorraad
Koop op bol.
Nix18.

POPULAIR NIEUWS