Dit nieuwe whisky warehouse is geopend én toegankelijk voor iedere investeerder

Nieuws
zaterdag, 10 augustus 2024 om 8:00
spiritfilled braeside bonded warehouse 1
Spiritfilled, de onafhankelijke bottelaar en specialist in investeringen in whiskyvaten, heeft een nieuw project onthuld. Het gaat om Braeside Bond, een ultramodern bonded warehouse in de Schotse Lowlands. Het warenhuis biedt unieke mogelijkheden voor zowel whiskyliefhebbers die een vat willen kopen als voor bedrijven die hun drank willen opslaan.
Russell Spratley, CEO van Spiritfilled, vertelt dat hij ontzettend blij is met de lancering van het warenhuis dat feestelijk uit de doeken gedaan is.
'Braeside Bond is een enorme stap voor ons als bedrijf. We zijn vastbesloten om onze klanten te voorzien van de hoogste normen op het gebied van opslag- en rijpingsfaciliteiten.'
Uniek hierbij is dat ook individuele mensen een vat kunnen kopen en niet alleen mensen met veel geld.
spiritfilled braeside bonded warehouse 1
Het Braeside Bonded Warehouse ligt op een steenworp afstand van de rivier Tay

Centrale hub voor opslag van dranken zoals whisky

Voor de locatie van het Braeside Bonded Warehouse is bewust gekozen voor Newburgh in Fife. Deze centrale plek iets ten noorden van Lindores in de Schotse Lowlands is goed bereikbaar. Het ligt namelijk op slechts een uurtje rijden van Edinburgh airport, grenst aan goed begaanbare wegen en ligt vlakbij water. Daardoor biedt de faciliteit allerlei mogelijkheden voor bezoek en transport, terwijl het klimaat gunstig is voor de rijping van drank.
Het warenhuis in Fife is 20.000 vierkante meter groot en biedt ruimte aan meer dan 14.000 vaten. Het doel is om van deze opslagfaciliteit een centrale hub voor vaten te worden en zo te voldoen aan de groeiende vraag naar rijping, opslag en distributie van gedistilleerde dranken zoals whisky.
In de video hieronder introduceert Spratley het nieuwe warenhuis:

Wat biedt Spiritfilled's Braeside Bonded Warehouse voor voordelen?

Het Braeside Bonded Warehouse van Spiritfilled biedt naast de omvang en gunstige ligging verschillende unieke voordelen voor klanten. Zo is het bonded warenhuis geschikt voor zowel korte- als langetermijnopslag. In beide gevallen zijn er flexibele opties te vinden vanuit Spiritfilled.
Verder is het warenhuis voorzien van een geavanceerd beveiligingssysteem met 24uurs bewaking en preventiemaatregelen. De vaten zijn daarmee beschermd tegen diefstal, maar ook tegen brand of andere onvoorziene omstandigheden.
Via een online portal kunnen vateigenaren het opgeslagen vat tot in detail managen. Iedereen die investeert krijgt toegang tot dit portaal, waarin de inventaris aan vaten gemanaged kan worden.
Naast veiligheid staat de service aan klanten in een hoog vaandel bij Spiritfilled. Zo is er nagedacht over de overdracht van eigendom rondom de vaten. Het bedrijf helpt eigenaren om dit volledig legaal plaats te laten vinden.

Warehouse bezoeken behoort tot de mogelijkheden

Het warenhuis van Spiritfilled is op elk moment te bezoeken door klanten, in tegenstelling tot veel andere warenhuizen waar drank rijpt. Bezoekers die afreizen naar Fife om hun vat te bekijken kunnen bovendien verblijven in een van de luxe accommodaties op het terrein. Op die manier wordt er een complete Schotland ervaring geboden.
Rondom het terrein kan er gegolfd worden, lekker gegeten en nog veel meer. Bij een bezoek aan het warenhuis kunnen eigenaren van vaten ook samples van de rijpende drank worden genomen. Daarmee is het voor investeerders een ideaal uitje.
Spiritfilled Braeside Bonded Warehouse
De opening van het Braeside Bonded Warehouse in Fife is gevierd met een diner en een dram

Uitbreiding van de Mythical Beasts capaciteit

De komst van het nieuwe Braeside Bonded Warehouse biedt ook een voordeel voor Spiritfilled zelf. Het bedrijf is namelijk ook de onafhankelijke bottelaar achter het Mythical Beasts whiskymerk.
Met de nieuwe opslagcapaciteit kan er meer drank voor dit merk opgeslagen worden en dat is gunstig voor de toekomst.
Voor meer informatie over Spiritfilled, het Braeside Bonded Warehouse en de Mythical Beasts whiskyreeks kun je terecht op de website van het bedrijf.
Brulo Wereldbol Globe bar - Wijnrek - ⌀ 33 cm - Bruin - Vespucci Image
Brulo Wereldbol Globe bar - Wijnrek - ⌀ 33 cm - Bruin - Vespucci
EUR119
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS