Deze whisky’s zijn op een gegeven moment niet meer te koop (nu nog wel)

Nieuws
zondag, 24 maart 2024 om 12:00
glenglassaugh revival
Soms willen mensen weten welke whisky’s er uit de handel gaan, dus laten we er vandaag één uitlichten. De oude expressies van de kernreeks van Glenglassaugh whisky zullen namelijk uit de schappen gaan.
Gisteren berichtten we al een mooie whiskytip om aan te schaffen, namelijk de Glenglassaugh 12 Years. Maar wat misschien nog wel handiger is om jullie op het hart te drukken dat de oude whisky’s van de kernreeks worden vervangen. Vorig jaar werd het nieuwe kernassortiment uitgerold in Nederland, bestaande uit deze drie whisky’s:
Deze whisky’s zijn uiteraard volop verkrijgbaar én een echte aanrader. Zo werd de Glenglassaugh Sandend vorig jaar door Whisky Advocate uitgeroepen tot beste whisky van 2023.

Het oude kernassortiment: waar zijn deze flessen nog te koop?

Door de lancering van het nieuwe kernassortiment betekent dit dat het oude assortiment, flessen dat er héél anders uitzien, zal verdwijnen. Dat gaat om deze drie whisky’s:

Helemaal bij de tijd

Het nieuwe Glenglassaugh assortiment is overigens heel anders dan de oude flessen. Het smaakprofiel van de whisky's is aangepast, maar ook duidelijk de looks van de whisky. Iedereen die de foto’s van de flessen naast elkaar legt, ziet dat er een enorm grote verandering is doorgevoerd qua stijl. De nieuwe flessen passen helemaal bij de tijd, waarbij het oog alleen al geprikkeld wordt door de fles. Deze doen denken aan heuvels en is er duidelijk nagedacht over hoe de plek van de distilleerderij al meteen zijn stempel drukt op de fles.

Poll

Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS