Motörhead combineert bijzetten van as van frontman met nieuwe whiskey

Nieuws
zondag, 24 maart 2024 om 8:00
motorhead whiskey 1
De heavy metalband Motörhead heeft de release van een nieuwe whiskey aangekondigd. De komende expressie van de band wordt in april uitgebracht tijdens een bijzondere ceremonie. De as van Lemmy Kilmister, de overleden frontman van de band, wordt tijdens de release namelijk bijgezet.
Dit meldt de website Loudersound. De ceremonie zal op 19 april plaats vinden in de Rainbow Bar and Grill in Hollywood. Dit was de favoriete bar van de overleden frontman Lemmy Kilmister. De site omschrijft de release van de Motörhead Whiskey als een van de meer unieke whiskey lanceringen ooit.
Loudersound deed woensdag verslag van een van de meest unieke whiskeylanceringen van beroemdheden tot nu toe. De heavy metal band Motörhead zal een whisky lanceren in de Rainbow Bar & Grill in Los Angeles - tijdens een ceremonie in april waarbij de as van de overleden frontman van de band, Lemmy Kilmister, wordt bijgezet.
In een bericht op Instagram meldt de bar in Hollywood dat iedereen welkom is om de onthulling van de whiskey bij te wonen. Daarbij is iedereen uitgenodigd om een toost uit te brengen op de gloednieuwe Motörhead Whiskey.

Wat mag je van de nieuwe Motörhead whiskey verwachten?

De nieuwe Motörhead whiskey is nog niet uit de doeken gedaan. De band meldt dat deze, net als de andere Motörhead whiskeys en bourbons, de gedurfde geest van Kilmister belichamen.
Motörhead heeft namelijk al verschillende merken uitgebracht. Zo is er de Ace of Spades Bourbon die een hoog percentage rogge bevat. Deze whiskey heeft vier jaar gerijpt in eikenhoutenvaten. Een andere whiskeylijn van de band draait om rijping in dubbele houtsoorten.
De nieuwe whiskey van Motörhead is nog niet voorzien van smaaknotities, de samenstelling van de drank, een naam of een alcoholpercentage. Daarvoor zullen we moeten wachten tot de onthulling in april.
Niet alleen Motörhead heeft een eigen whiskey. Ook heavy metal band Metallica heeft eigen expressies. Deze zijn onder de naam Blackened gelanceerd.
Foto: Pixabay
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS