Update - Dit is je kans op een The Glenlivet 24 Year Old 1998 Vintage bottle

Nieuws
zondag, 16 juli 2023 om 8:00
the glenlivet 1998
Slechts 150 flessen zijn er gemaakt van The Glenlivet 24 Year Old 1998 Vintage bottle. Mocht jij er nog één willen, hebben wij nog één optie dankzij een Whisky Monkeys lezer.

Update

De afgelopen paar dagen maakten jullie dankzij een Whisky Monkeys lezer kans op een code waarmee je The Glenlivet 24 Year Old 1998 Vintage Bottle kunt kopen. Het een is whisky waar maar 150 mensen voor werden ingeloot. AnneliesedeWaal, bedankt voor het reageren. Jij krijgt die code van ons om de fles aan te schaffen.
oorspronkelijke bericht
‘Hebben jullie interesse? Ik sla over maar jullie mogen de link en code wel.’ Dit bericht kwam er binnen van een lezer in onze mailbox. Er zat ook een link bij naar een eerder nieuwsbericht van ons: The Glenlivet brengt exclusieve 24-jaar oude vintage whisky uit.

Wat zijn de tasting notes van The Glenlivet 24 Year Old 1998 Vintage bottle?

Dit artikel publiceerden wij vorige maand, waarin uitgelegd werd dat Glenlivet met een hele oude whisky op de markt komt. Op het label van het fles pronkt 1998 mooi als jaartal. Dit zijn de tasting notes:
Neus: ‘Romige vanille en honing, donuts van frambozenjam, perendruppels, toffee-appel, zwarte bes en sinaasappelsorbet’.
Smaak: ‘Vanille fudge, verse frambozen, rijpe banaan, lemon curd en butterscotch snoepjes’.
Afdronk: ‘Zacht, zoet en fruitig’.

Een prijskaartje, maar slechts 150 flessen

De whisky wordt exclusief door The Glenlivet distilleerderij uitgebracht en is met slechts 150 flessen zeldzaam te noemen. Er zit een prijskaartje aan, want de flessen gaan niet weg voor minder dan 500 pond. Omgerekend naar euro’s is dit iets meer dan 580 euro en mogelijk komen daar nog invoerkosten overheen, al is dit laatste niet zeker. Dat zal blijken zodra je de whisky bestelt.

Bedankt Whisky Monkeys lezer!

Er is gewerkt met een loting waarbij 150 mensen ingeloot zijn en via een code de whisky in een webshop kunnen aanschaffen. Onze Whisky Monkeys lezer is dus ingeloot, maar ziet af van de fles. Hoewel we zelf écht wel interesse hebben in zo’n heerlijke oude The Glenlivet fles leek het ons leuker om jullie lezers de kans te geven. Dus is er iemand die belang heeft bij de code om zo de The Glenlivet 24 Year Old 1998 Vintage bottle aan te kunnen schaffen? Laat het ons graag weten in de reacties eronder en dan zullen wij er een gelukkige uithalen. Gezien de fles voor aanstaande dinsdagmiddag verkocht moet worden, zullen wij dit weekend contact opnemen.

POPULAIR NIEUWS