Dol op whisky? Zo zien Glen Scotia en Loch Lomond Distillery eruit (video)

Nieuws
maandag, 29 juli 2024 om 16:00
campbeltown whisky monkeys thumb 1
Wat hebben Glen Scotia en Loch Lomond Distillery met elkaar gemeen? Whisky Monkeys ging erop bezoek. Hoe dat was vind je in deze videoreportage.
Whisky Monkeys Theo en Rox zijn een tijdje geleden op reis geweest naar Schotland. Het was de eerste officiële perstrip naar het buitenland voor de twee aapjes en daarom besloten ze dat vast te leggen op video.
Brulo Wereldbol Globe bar - Wijnrek - ⌀ 33 cm - Bruin - Vespucci Image
Brulo Wereldbol Globe bar - Wijnrek - ⌀ 33 cm - Bruin - Vespucci
EUR119
Op voorraad
Koop op bol.

Een kijkje in de Schotse keuken

Maar het was pas de eerste zelfgemaakte video van de Whisky Monkeys, totaal ongepland zelfs. Rox had zoiets van: waarom gaan we niet ‘gewoon’ filmen? Dus werd er wat apparatuur gekocht, gingen de twee op pad en werd er gefilmd: in de distilleerderijen, in de bus (wat net een schoolreisje was), tijdens leuke diners en werden er wat kiekjes van het landschap gemaakt.
Nogmaals, dit was een last minute idee. En de vraag was: kunnen deze twee Monkeys dat eigenlijk wel? De video is geschoten tijdens het whiskyfestival Campbeltown Malts Festival en ja.. dat was eind mei.
Dus we kunnen zeggen dat de video nog een mooie finish heeft gehad in, eh…
Wachten.

Long time ago

De video moest namelijk ook nog gemonteerd worden. Wie ging dat doen? Rox heeft weliswaar ooit een master Journalistiek gedaan met een afstudeerrichting radio en tv, maar ook dat was alweer even geleden.
Nou goed. We gingen aan de slag. En dit is het resultaat. Een kijkje in de Schotse keuken.
We hopen dat jullie het leuk vinden. Want de enige reden waarom we dit gedaan hebben is voor jullie: de Whisky Monkeys bezoeker.
Hieronder vind je de video:

Meer Whisky Monkeys video's

Willen jullie meer video’s van ons zien? Laat het ons vooral weten. We gaan graag voor jullie op pad in de toekomst om dingen te laten zien.
Natuurlijk kunnen er dingen nog beter aan deze Schotland video, maar hé..  het was pas de eerste. Beschouw ons als een goede whisky. Soms loont het om even te wachten.
We gingen laatst ook nog iets anders doen: een grappige video opnemen op De Dam in Amsterdam. Hoe spreken mensen eigenlijk Nc’Nean uit?
Proost!

POPULAIR NIEUWS