Droombaan: Distilleerderij Stravaig Spirits zoekt whisky testers

Nieuws
vrijdag, 27 januari 2023 om 13:00
bar
Het klinkt als een droombaan: voor je werk whisky's moeten proeven. Distilleerderij Stravaig Spirits is nu op zoek naar een officiële tester die gedurende een periode van maar liefst zes maanden hun totale range van 2023 whisky's wil proeven. Let op: er is wel een catch!
Het in Edinburgh gesitueerde whiskymerk is op zoek naar iemand die hen kan helpen om goede combinaties van whisky en gerechten te bepalen, naast het meer reguliere werk van het reviewen van de verschillende samples.
Kandidaten moeten dus niet alleen aandacht hebben voor een goede fles whisky en dit op een juiste manier kunnen beschrijven, ze moeten ook een neus hebben voor een uitstekend bijpassend gerecht. Daarnaast moeten kandidaten de whisky's kunnen beoordelen op reuk, afdronk, smaken en de mogelijke combinaties.

Aanmelden voor whisky tester

Voel je je aangesproken door deze beschrijving, dan moet je snel zijn! De aanmelding sluit namelijk vandaag nog. Op het aanmeldformulier kunnen kandidaten aangeven waarom zij denken dat ze de ideale kandidaat zouden zijn voor deze klus. Wil je eerst meer lezen over wat ze zelf 'The best job in the world' noemen? Dat kan hier.
Volgens mede-oprichter Ola Lopatowska is dit voor beide partijen een unieke kans.

 " Een smaaktester biedt ons de mogelijkheid om de beste beschrijving te krijgen voor onze flessen. Als je een whisky enthousiasteling bent die denkt geschikt te zijn voor deze rol, stuur dan je aanmelding in. veel succes!"

- Ola Lopatowska

Voor wie denkt hier rijk mee te worden, de baan als whiskytester is helaas onbezoldigd, maar wie maalt daar nu om als je gratis whisky mag proeven?
Het in Edinburgh gesitueerde Stravaig Spirits is gespecialiseerd in Schotse whisky en het bottelen van sterke drank. Het bedrijf bestaat uit een team van experts uit de whisky-industrie. De distilleerderij heeft zich gespecialiseerd in het bottelen en op de markt brengen van diverse whisky's.
Mee whisky proeven? Kom dan naar het grote whisky evenement in Noord-Nederland!

POPULAIR NIEUWS