Early bird tickets WTF Whisky Tasting Festival Utrecht zijn uitverkocht

Nieuws
zaterdag, 13 mei 2023 om 11:00
wtf
Ze gingen als warme broodjes over de plank, de tickets voor WTF en zijn inmiddels uitverkocht. Zo laat Norbert Tebarts van de organisatie aan ons weten.
Het Whisky Tasting Festival vindt plaats in Utrecht op 16 september. Jij kan daar nog altijd bij zijn. Early bird tickets zijn immers kaartjes voor vroege vogels. Ja ja, soms is het zo simpel. De early bird tickets voor WTF waren vijf euro voordeliger dan de reguliere prijs.

Reguliere tickets WTF nog te koop + diner

Momenteel zijn de kaarten te koop voor dus het normale bedrag. De kosten hiervan bedragen 44,99 euro + 0,99 aan servicekosten. Bestellen kan via deze link.
Tevens kan er via diezelfde link eten besteld worden. Zo wordt er een diner met vlees en/of vis voorgeschoteld en is er een veganistische optie. De kosten voor zo’n maaltijd bedragen 20 euro per stuk + 0,99 euro aan service kosten.

Welke standhouders zijn er allemaal aanwezig?

Een aantal standhouders is al bekend. Hoewel de lijst flink groot is, is deze nog niet compleet. Zo heeft Tebarts ons laten weten dat deze pagina nog verder geüpdatet zal worden de komende weken.

Interview met Norbert Tebarts

Wil je meer weten over het festival? Hou dan Whisky Monkeys in de gaten. Binnenkort publiceren wij een interview met Tebarts. Tevens maak jij binnenkort kans op twee tickets voor het festival. Dit is alvast een voorproefje uit het interview:
Het is overduidelijk dat Norbert een passie heeft voor Amerika, iets wat hij in 2021 bekroond heeft, toen hij in Dallas op bezoek ging bij een distilleerderij en onder de indruk raakte van de tourguide. ‘Ik voelde me enorm aangetrokken tot haar (Amy, red.). Na afloop heb ik haar geen hand gegeven om te zeggen “dank je wel”, maar een kus op de mond.’
Meer weten over whiskyfestivals? Kijk dan wat we hier verder over geschreven hebben.
Foto: Norbert Tebarts

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties