Update - Pre-order nu batch no. 2 van Willem’s Whisky

Nieuws
zaterdag, 13 mei 2023 om 10:45
willems whisky 2
Je mag dan misschien net batch no. 1 gemist hebben van Willem’s Whisky, maar je bent nog niet te laat om batch no. 2 te reserveren! Pre-order nu die tweede whisky van Willem’s Whisky, want deze whisky is gefinisht in vermout vaten en dat is voor Nederlandse begrippen toch wel uniek.

Update

De whisky is bijna uitverkocht. Zo komen we te weten via een persbericht. De laatste 20 flessen van batch no.2 zijn te koop. Dus sla je slag als je nog een wilt!

Oorspronkelijke bericht
De Nederlandse whisky-markt broeit en groeit. En als het aan Paul Selier, de bedenker van Willem’s Whisky ligt, ligt een groot deel van Nederland straks aan zijn voeten om Willem’s Whisky te drinken. De whisky is gefinisht in vermout vaten wat een unicum is voor Nederland. Behalve dat iedere vermout anders smaakt, is het vooral een drank die heel kruidig ruikt én smaakt. Een hele uitgesproken drank dus. En misschien is het wel iets voor jou (om te proberen).

Eerste batch meteen een succes

De eerste batch van Willem’s Whisky, bestaande uit zo'n 700 whiskyflessen, was binnen no time uitverkocht én net succesvol gelanceerd. In onze recensie staat het volgende: 'De whisky presenteert zich in eerste instantie warm en behoorlijk pittig op de tong, maar al snel komt er een ware smaakexplosie van kruiden op gang. Hier laat de vermout finish zijn gezicht zien en krijg je ook te maken met een knapperig karakter dat tonen van gedroogd fruit, karamel, toffee en een chocolade-achtige smaak met zich meebrengt.'
Als het water je al in de mond loopt na deze omschrijving, weet je eigenlijk dat je niet langer mag twijfelen en dat je dus een fles van die tweede batch wilt hebben. Of misschien wil je er gewoon één reserveren om leuk aan iemand cadeau te doen, dat kan natuurlijk ook. Het leuke is namelijk dat je er een tof certificaat bij kunt kopen voor slechts 7,95 euro.

Wat moet je weten over Willem’s Whisky?

Willem’s Whisky is een vijf jaar oude whisky. De new make spirit heeft gerijpt in een Bourbon cask single barrel. Daarna is er zes maanden gefinisht in een vermout vat dat zorgvuldig is uitgezocht door Selier. Zoals hij aangaf in een exclusief interview met Whisky Monkeys eerder: ‘Elke vermout is uniek!’

Waar is Willem’s Whisky batch no. 2 te koop?

Willem’s Whisky is te koop via de officiële website. Er zijn een paar opties:
*Dit is inclusief gratis Club Membership waarover we aankomende zondag meer zullen vertellen.
Vooralsnog wordt er gewerkt met pre-orders voor Willem’s Whisky. Dus als je deze bijzondere whisky wilt proeven is een pre-order garantie op succes. Selier is van plan om in de toekomst op grootschaligere basis zijn whisky te maken, maar dat zal niet op korte termijn gebeuren.

Win een rondleiding bij een Nederlandse distilleerderij!

Wil je overigens weten waar die Willem's Whisky precies gemaakt is? Doe dan mee met onze prijsvraag en win een rondleiding voor twee in een Nederlandse distilleerderij! 
Dit artikel is in samenwerking met Dutch House of Spirits