Update - Exclusieve Ardbeg Heavy Vapours whisky nu te koop (weg = weg)

Nieuws
dinsdag, 06 juni 2023 om 14:00
ardbeg vapour
Ben jij nog op zoek naar een Ardbeg Heavy Vapours fles? Dan hebben we goed nieuws, want deze rokerige held is nu te koop bij Gall & Gall. Wees er wel snel bij, want op = op en je mag er maar eentje per klant bestellen.

Update 2

Inmiddels is de prijs bij Topdrinks verhoogd! Waar je gisteren nog 135 betaalde voor Ardbeg Heavy Vapours is de prijs daarvan nu met tien euro omhoog gegaan. Daarmee is het verschil met Gall & Gall nog maar vijf euro. Verder geeft de website de melding dat dit product veel bekeken wordt. 

Update

De whisky is ook te koop bij Topdrinks en daar nog een stuk voordeliger, 135 euro om precies te zijn. Vanaf 150 euro is het verzenden gratis.
oorspronkelijk bericht
Afgelopen zaterdag was het Ardbeg Day, een dag waarop iedereen Ardbeg vierde, daar thema’s aan koppelde én er een nieuwe release centraal stond. Speciaal voor deze dag kwam Ardbeg namelijk met de Ardbeg Heavy Vapours fles.

Wat is bekend over de Ardbeg Heavy Vapours whisky?

Gall & Gall is zo vrij geweest om deze whisky uitvoerig te omschrijven: ‘Deze limited edition is de eerste whisky van de Ardbeg distilleerderij waarbij geen gebruik is gemaakt van hun legendarische luchtreiniger op de distilleerketel, die normaliter zorgt voor Ardbegs verheven balans. De harmonie tussen turf en bloemige fruitigheid wordt verlegd. Wat is ontstaan, is een dram met ongetemde, donkere smaken en unieke tonen. De prikkelende aarde, donkere chocolade en scherpe pepermunt razzle-dazzle op het palet creëren een verbijsterende smaaksensatie. Verkoold tropisch fruit, umami, olijf & rozemarijn vormen een geweldige combinatie voor deze fijnste damp. Met aanvullende noten van anijs en poederige kaneel demonstreert Ardbeg Heavy Vapours succesvol het ingewikkelde samenspel tussen zoete en hartige smaken. ‘

Waar kun je een Ardbeg Heavy Vapours whisky kopen?

Elke jaar weer is het Ardbeg Day en dat wordt steevast gevierd met een speciale whisky. Een whisky die als warme broodjes over de toonbank gaat en snel uitverkocht raakt. De nieuwe whisky is nu dus te koop bij Gall& Gall voor 149,99 euro.
Benieuwd naar andere rokerige goede Ardbeg whisky’s? Juist omdat het afgelopen weekend Ardbeg Day was schreven we een hele special over waarin we de top 5 beste rokerige Ardbeg whisky’s op een rij hebben gezet die nog te koop zijn. Mocht je de Heavy Vapours willen hebben, moet je snel zijn.

POPULAIR NIEUWS