‘Fuck you’ whisky karaf te koop aangeboden

Nieuws
donderdag, 04 mei 2023 om 13:00
fuck you
In het kader van opvallende dingen op het internet gespot. Whisky karaffen heb je in allerlei vormen en maten, maar kennelijk ook in allerlei stijlen. Soms zijn ze chique en soms … uiterst markant. Wist je dat er een ‘fuck you' whisky karaf te koop is?
Iets netter verwoord zou je kunnen zeggen dat het om een decanter middle finger gaat, al liegt de foto er niet om. De whisky karaf is aardig prijzig, gezien de goedkoopste editie van 79,95 euro al uitverkocht is. Degene die nog wel te koop is, kost 201,11 euro. Schijnbaar is de karaf geliefd.

Wat weten we over de fuck you whisky karaf?

Amazons omschrijving windt er geen doekjes om: ‘Geef het leven de middelvinger terwijl je geniet van je fles whisky en laat de stress van het leven smelten bij elke slok!. (…) Een cadeau met een persoonlijke persoonlijkheid: verras je geliefden met een uniek cadeau waar niemand anders aan zal denken. Het tijdloze en humoristische ontwerp van de karaf ziet er geweldig uit in een thuisbar.’
Naast de karaf worden er ook twee whiskyglazen geleverd. De glazen zijn gemaakt van borosilicaatglas (zout dat bestaat uit kiezelzuur en boor), zodat ze niet zomaar breken bij hitte of kleine schokken.
In de reacties is te zien dat de fuck you whisky karaf in de smaak valt. Zo zegt iemand uit de Verenigde Staten: ‘Pretty cool, my daughter always messing around and flipping me off so I gave her the finger!’ en een ander persoon heeft geschreven: ‘Perfect for my attitude!

Meer whisky karaffen om te checken

Ben je op zoek naar een iets coolere karaf? Dan hebben wij een overzicht gemaakt van onze whisky decanter tips. Regelmatig posten wij op Whisky Monkeys als we iets leuks of simpelweg opvallends hebben gespot, zoals laatst deze Stormtrooper whisky karaf.