Gall & Gall stunt met whiskycadeau pakket en geeft daarbij iets extra's

Nieuws
woensdag, 19 juni 2024 om 8:00
glenfiddich 15 giftset
Glenfiddich had vorig jaar een actie waarbij je een speciaal heupflesje kon krijgen bij de aanschaf van een fles, drie keer raden, Glenfiddich. Deze actie is er nu weer.
Op de site van Gall & Gall staat een leuk pakket, getiteld: Glenfiddich 15 Years Cadeaupakket met flask. De heupfles valt op vanwege de vrolijke én daarmee opvallende kleuren. Het heupflesje is paars, blauw, geel, roze en wat al niet meer?
Zou het patroon synoniem staan voor het smaakprofiel van de whisky zelf? In het pakket zit de 15-jarige Glenfiddich.

Hoe smaakt Glenfiddich 15 Years?

De tasting notes van deze Schotse whisky zijn als volgt:
  • Neus: Zoete heidehoning en vanillefudge gecombineerd met rijke donkere vruchten.
  • Smaak: Zijdezacht, lagen sherry-eik, marsepein, kaneel en gember. 
  • Afdronk: Rijk met aanhoudende zoetheid.
Dus ben je op zoek naar een mooi cadeau voor iemand of om stiekem jezelf te verwennen, dan is dit een geschikte fles. Tony van Rooijen, ambassadeur van het merk, laat aan Whisky Monkeys weten:
'Dit is mijn favoriete whisky, een echte Schotse single malt, dat maakt deze whisky zo geschikt voor de echte liefhebber. Geen druppel whisky uit een kolom, andere distillereerderij of land. Puur hoe whisky ontstaan is. (...) Het solera systeem zorgt voor complexiteit in deze Glenfiddich, het herkenbare peertje wordt overstelpt door specerijen die mij doen denken aan speculaas.'

Waar is het luxe Glenfiddich pakket te koop?

Het pakket is dus te koop bij Gall & Gall voor 79,99 euro. Er wordt gratis bezorgd boven 55 euro. De whisky en heupfles worden geleverd in een luxe geschenkverpakking.

Prachtige Glenfiddich verhalen

Whisky kent prachtige verhalen. Wist je dat Glenfiddich ooit Snow Phoenix op de markt heeft gebracht? Een populaire expressie die niet meer aan te slepen is en inmiddels veel geld waard is. We hebben het uitgelegd in één van onze Whisky Names Explained.
Whisky A Tasting Course Image
Whisky A Tasting Course
EUR15.68
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS