Gall stunt met whisky en een gratis glas in de aanbieding

Nieuws
door Monkey
donderdag, 29 juni 2023 om 17:00
red label
Gall heeft regelmatig interessante aanbiedingen als het op whisky aankomt. De winkel komt bijvoorbeeld nog wel eens in de beste whisky deals voorbij. De slijterij heeft nu een tof pakket met een bekende whisky in de aanbieding, waar je een glas bij krijgt. Het gaat om een Johnnie Walker Red Label die met 25 procent afgeprijsd is.
Normaal gesproken betaal je voor Johnnie Walker Red Label ruim 25 euro. Daar wordt nu 5 euro vanaf gesnoept, want de prijs is tijdelijk verlaagd naar 19,99 euro voor 100 centiliter van de Schotse whisky. Daarnaast krijg je bij aanschaf van de Johnnie Walker fles een gratis Tumbler glas. Je zou dus bij wijze van meteen een dram kunnen nemen.
Als je niet op een gratis glas zit te wachten, omdat je al glazen genoeg hebt of de whisky niet cadeau gaat geven, dan heeft Gall ook een andere optie voor je. De Johnnie Walker Red Label 100 centiliter fles zonder glas is namelijk ook afgeprijsd voor 19,99 euro. Daarmee is de fles 25 procent goedkoper dan normaal.

Whisky met gratis glas niet de enige stunt

Gall heeft overigens voor andere Johnnie Walker liefhebbers momenteel ook een aanbieding. Naast de Red Label is er namelijk ook korting te vinden op de Johnnie Walker Black Label. De fles van 70 centiliter kost normaal 32,99 euro, maar neem je nu mee voor 26,99 euro. Jammer genoeg is hier geen cadeauverpakking van met een gratis Tumbler glas.
Wist je dat wij de aanbiedingen bij slijterijen nauwgezet in de gaten houden? Elke week vertellen wij je meer over verschillende whisky’s die in de sale zijn via onze Beste Whisky Deals van de week. Zo vertelden we je eerder deze week over afgeprijsde Talisker, Smokehead en Aerstone whisky’s.

POPULAIR NIEUWS