Sierlijke Japanse whiskyglazen met 3D landschappen gespot

Sierlijke Japanse whiskyglazen met 3D landschappen gespot

Ben je op zoek naar een keer iets anders om je whisky in te serveren of op te dienen? Dan heeft AliExpress iets bijzonders te koop: Japanse whiskyglazen met 3D landschappen.

De glazen zijn gemaakt van hoog borosilicaatglas,zodat het niet meteen kapot gaat. Verder zijn de design leverbaar in de kleuren goud, zilver, groen, blauw en roze. Een glas met 3D landschap kost 1,63 euro. De glazen zijn in de aanbieding, want normaal gesproken kosten ze 6,25 euro per stuk.

Het is een normaal whiskyglas met daarin een gletsjer verwerkt. Dus de godendrank komt bij het inschenken niet in een leeg glas terecht, maar schenk je dus in principe over een bergtop. Eerlijk is eerlijk: het ziet er prachtig uit.

Het glas is niet heel groot, maar dat hoeft natuurlijk ook niet bij whisky. De recensies liegen er niet om, er zijn al 35 achtergelaten en de meesten zijn positief over het Japanse whiskyglas. Dus zoek je eens wat anders, dan is dit misschien wel wat voor jou. Ook leuk om cadeau te doen aan iemand!

Waar kan ik bestellen?

Je kunt een glas of meerdere glazen bestellen via de officiële website. Dat kan hier.

Hoewel AliExpress gevestigd zit in China kan er gewoon geleverd worden in Nederland. Houd alleen wel rekening met een portie geduld. De verzendtijd wordt voor dit glas berekend om zo’n twee maanden. Dus mocht je iets op korte termijn zoeken, is dit niet zo handig.

Daarvoor hebben we wel een cadeaulijst met onze beste cadeautips op een rij gezet. Ook schreven we eerder een leuk artikel over de leukste whiskysokken. Je denkt misschien dat whisky alleen maar drank is, maar dat is niet zo. Het is een levensstijl en overal zie je whisky!

Wist je dat we ook regelmatig toffe prijsvragen hebben?

Foto: Pexels

Lees meer over:
cadeautip

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties