Gehele Macallan James Bond Whisky Collection te koop aangeboden

Nieuws
donderdag, 09 november 2023 om 8:00
the macallan james bond
Als je financieel genoeg geld te besteden hebt én whisky fan bent, is het volgende mogelijk: de gehele James Bond Whisky Collection op de kop te tikken. Deze gehele collectie is nu namelijk op voorraad gespot.
We horen je denken: was 007 niet van de Martini’s? Ja, daar is hij bekend van. Maar de actieheld was ook niet vies van af en toe godendrank. De website Gentleman’s journal heeft zelfs op een rijtje gezet wat James Bond allemaal voor whisky’s heeft gedronken.

The Macallan James Bond Collection sinds dit jaar te koop

Enfin, terug naar de collectie. De gehele collectie kwam dit jaar op de markt om het 60-jarige bestaan van de serie te vieren. Eerder dit jaar was er in Londen een expositie met de whisky’s en sindsdien is er een run op de whiskyserie. Veel whisky’s van The Macallan stijgen naar verloop van tijd in waarde en de verwachting is dat deze whiskycollectie dat ook gaat doen.

Paar James Bond whisky's los verkrijgbaar

De gehele set is nu te koop bij Topdrinks voor 14.950 euro, wat een scherpe prijs is voor de gehele set. Voor dat bedrag krijg je in totaal zes whisky’s van The Macallan. Deze worden ook los aangeboden bij Topdrinks, maar daarvan is de helft ondertussen uitverkocht.
Vier tot en met zes zijn dus uitverkocht. Houd er wel rekening mee dat als je de gehele collectie bestelt er geen speciale koffer bij zit. Sommigen hebben de hele serie in een suitcase en dat maakt het helemaal af.
Lees hier wat we nog meer geschreven hebben over The Macallan. Nu zijn wij benieuwd: Wat is de duurste whisky die jij ooit hebt aangeschaft of welke serie? Laat het ons vooral weten in de comments.
Foto: The Macallan

POPULAIR NIEUWS