Hibiki Blossom Harmony en Yamazaki 2023 limited edition te bestellen

Nieuws
zondag, 02 april 2023 om 11:00
suntori hibiki yamazaki limited
De voorraad van de komende Japanse whisky’s Hibiki Blossom Harmony en Yamazaki 2023 limited edition is ontzettend beperkt. Maar er is goed nieuws: Suntory heeft bekendgemaakt dat er op dit moment nog een behoorlijk aantal flessen te koop zijn van beide whisky’s.
De voorraad gaat wel altijd hard met deze whisky's, dus als je er een wil moet je vlug zijn.

Hibiki Blossom Harmony 2023

Suntory heeft met de Hibiki Blossom Harmony regelmatig een speciale editie. Elk jaar verschijnt er een speciale botteling die een twist heeft op de reguliere Japanse Hibiki Harmony whisky. In de afgelopen jaren hebben de blenders Hibiki Harmony 2023 een sakura cask finish gegeven en dat is ook dit jaar weer het geval. De gelimiteerde whisky heeft ook dit jaar daardoor weer de soepele, zachte en bloemige smaak die de special edition in de afgelopen jaren kende.
Hibiki Blossom Harmony 2023 is gebotteld op 43 procent alcohol. Er zijn van deze release slechts 1000 flessen beschikbaar en die voorraad gaat elk jaar ontzettend hard. Een pre-order kun je vanaf nu plaatsen voor 559,46 euro per fles.

Yamazaki 2023 Limited Edition

De Yamazaki 2023 editie is de volgende exclusieve whisky die Suntory uit gaat brengen komende tijd. Het is een limited edition variant van de Yamazaki whisky die regulier te koop is. De afgelopen jaren was de Yamazaki Limited Edition telkens een van de meest gezochte whisky’s volgens Suntory die nu weer terugkeert in een nieuwe vorm.
De whisky is er een met een fruitig en kruidig smaakprofiel. De drank heeft bijvoorbeeld aroma’s van ananas, sinaasappel en nootmuskaat in de neus. Op de tong geeft de whisky je smaken van honing, kokosnoot en bosbessen. De afdronk is middellang en geeft wederom een fruitige en kruidige smaak mee.
Ook van de Yamazaki 2023 Limited Edition zijn slecht 1000 flessen beschikbaar. Hij is wel wat duurder dan de Hibiki Blossom Harmony 2023. Voor 839,19 kun je een fles vooruitbestellen.