Update - Hier kun je de McLaren en Jack Daniel’s Formule 1 whiskey nog kopen

Nieuws
vrijdag, 07 juli 2023 om 22:00
jack daniels mclaren
De samenwerking tussen McLaren en Jack Daniel’s, die een speciale Formule 1 whiskeyfles, opleverde, gaat als warme broodjes over de toonbank. Op meerdere plekken is de fles al uitverkocht of dreigt deze uitverkocht te raken. Wij zetten op een rij waar je de whiskeyfles nog kunt kopen.

Update

Topdrinks heeft de fles nu ook aan het whiskey-aanbod toegevoegd. De prijs ligt een tientje hoger dan bij Gall & Gall en dus de 'gebruikelijke' prijs. Daar bestel je de F1 whisky nu voor 39,95 euro. De drank is nog voorradig.
oorspronkelijk bericht

Gall & Gall

Allereerst is de whiskey nog te koop bij Gall & Gall. Dit is veruit de beste optie omdat je dan de laagste prijs betaalt. Waar andere winkeliers er eerder woekerprijzen voor berekenden, betaal je bij de Gall & Gall slechts 29,99 euro. En dat is een hele normale prijs voor een ‘normale’ Jack Daniel’s. De smaak is immers niet anders. Enkel de verpakking heeft een ander jasje gekregen. Gisteren was de Formule 1 whiskey online uitverkocht, inmiddels is deze status weggehaald en is de fles weer te bestellen. De vraag is alleen voor hoe lang.
Mocht je online misgegrepen hebben, loop dan vooral even een Gall & Gall winkel binnen. De kans is aanwezig dat deze fles wel in de winkel nog te verkrijgen is. De gehele status staat namelijk nog niet op uitverkocht.

Mitra

Een rondje op Google wijst uit dat Mitra Oirschot de fles ook op voorraad heeft, maar wel tegen een aanzienlijk hoger bedrag. Hier betaal je voor exact dezelfde fles het dubbele, namelijk 59,99 euro. De status staat op zes beschikbare flessen. In hoeverre dit echt waar is of dat een marketingtrucje betreft, is niet helemaal duidelijk. Ons advies: probeer vooral eerst de Gall & Gall. De Mitra is dan een goede tweede (gezien een winkel in Roermond eerder meer dan 150 euro vroeg voor deze Formule 1 fles).

Slijterij & Wijnhuis Zeewijck

Hier geldt hetzelfde als Mitra. Hier is de whisky ook te koop, maar ook voor het dubbele van de originele prijs. Je betaalt dus twee keer zoveel. Hier wordt gemeld dat er nog te koop zijn.

Voor de Formule 1 whiskey geldt op = op

Dit zijn voor zover wij zien de enige winkels die Jack Daniel’s formule 1 whisky nog te koop hebben in Nederland. Andere opties zijn om de fles te importeren via buitenlandse websites. De Formule 1 fles is op meerdere sites nog wel te vinden, maar ook nu geldt: wees er snel bij, want op is op.
De fles is de eerste bekroning van de samenwerking tussen McLaren en Jack Daniel’s. In 2024 en 2025 moet er nog zo’n whiskeyfles op de markt verschijnen.
Volg jij een beetje Formule 1? Lees ook eens onze best-of-verhalen.

POPULAIR NIEUWS