Win hier een gratis Penderyn goodiepakket! (prijzenfestijn dag 1!)

Nieuws
maandag, 17 juli 2023 om 13:00
penderyn
Omdat Whisky Monkeys een half jaar bestaat, gaan wij deze week elke dag een toffe prijsvraag weggeven. We gaan als een speer en dat was niet gelukt zonder jullie lezers. Vandaag maken jullie kans op een te gek gratis Penderyn goodiepakket.
Onze redacteur Siniša heeft onlangs een prachtige reis op de motor naar Schotland gemaakt en dacht: waarom zou ik niet mijn passie voor whisky hierin ‘fietsen’? Zo gebeurde het dat hij langsging bij de distilleerderij Penderyn. Je leest er alles over in zijn verslag Op bezoek bij Penderyn.
Niet alleen heeft hij zelf een kijkje in de keuken kunnen nemen, ook heeft hij een paar goodies meegekregen. Het gaat om een Penderyn petje en een pen. Die kun jij winnen. Met de vakantie voor de deur is een petje misschien wel heel handig. En een pen kun je natuurlijk altijd gebruiken om je tasting notes op te schrijven.

Hoe maak je kans om de Penderyn prijs te winnen?

Om kans te maken op de Penderyn prijs dien je antwoord te geven op de volgende vraag:
  • In welk vat zou Jon Tregenna graag nog een whisky willen finishen?
  • Verder dien je nog een reactie elders op de website achter te laten. Het maakt niet uit onder welk artikel je dit doet.

Wanneer wordt de winnaar bekend?

Kortom twee dingen om te doen. Deze Penderyn prijsvraag is twee weken actief. In de tweede week van augustus maken we alle winnaars bekend, dus ook die van de komende dagen. Een week lang kun je hier prijzen winnen. Bedankt dat jullie Whisky Monkeys al een half jaar lang volgen. Daar zijn we blij mee! Tevens hebben we nog een andere prijsvraag openstaan tot en met 3 augustus. Je kunt namelijk een gave dipping dog winnen. 

Volg ons op social media

Vergeet ons ook niet te volgen social media. Wij zijn actief op FacebookTwitter en Instagram. Met name op Instagram hebben we zo nu en dan nog weleens unieke content staan die je hier niet terugvindt op de website.
Wist je trouwens dat de master blender van Glenmorangie begonnen is bij Penderyn?
* de prijsvraag is alleen geldig voor mensen die wonen in Nederland

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties