Whisky Monkeys bestaat vandaag precies een half jaar

Nieuws
donderdag, 06 juli 2023 om 9:00
whiskymonkeys square
Hoera! Het is precies een half jaar geleden dat www.whiskymonkeys.com de lucht inging. En sindsdien hebben heel wat whiskyfanaten ons platform bezocht. Daar zijn we jullie eeuwig dankbaar voor.
Op 6 januari ging Whisky Monkeys online. En sindsdien hebben we jullie met veel plezier elke dag voorzien van nieuwe content. Dit kon van alles zijn. Een nieuwtje, een recensie, een verslag van een evenement, een achtergrondartikel, een column of één van onze vaste rubrieken.
Sinds het begin is er namelijk elke dag om drie uur ’s middags een rubriek online gegaan. En hier gaan we mee door de komende tijd.

Welke rubrieken heeft Whisky Monkeys?

Dit is het schema van de rubrieken:
In eerste instantie hadden we op vrijdag een rubriek PROOST! waarin we jongeren de hemd van het lijf vroegen, maar deze zijn terug te vinden bij de interviews en hebben we op een gegeven moment vervangen voor de Vraag Maar Raak.

Whisky zo mainstream mogelijk maken

Onze missie: whisky zo mainstream mogelijk maken en dus zoveel mogelijk mensen bereiken. Om die reden zijn we ook erg verheugd met onze samenwerking met Tip Magazine, zodat we nu ook in een tijdschrift kunnen publiceren.
Verder zijn we ook erg blij met alle mensen die onze content bekeken hebben(jij, de lezer!) én ook gedeeld.
En ook zijn we dankbaar voor een paar mooie campagnes die we al hebben kunnen draaien voor klanten. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: zoveel mogelijk whisky fans bereiken. Daarom ook een mega thank you aan alle mensen die ons warm ontvangen hebben en een extra stapje hebben gedaan voor Whisky Monkeys. We zullen het niet vergeten.

Dank ook aan het team!

Tot slot hadden we dit alles niet kunnen doen zonder de redactieleden die zich in de afgelopen maanden aangemeld hebben om voor ons te schrijven. We hebben een fantastisch Whisky Monkeys team opgebouwd, met daarin mensen met diverse achtergronden en gevarieerde leeftijden (27 tot en met 65!). We zijn dan ook erg blij met onze monkeys. Dus een dikke shout out naar het team!
Mocht je zelf een Whisky Monkeys willen worden, bekijk dan ook eens onze vacature.
Een deel van de monkeys
Een deel van de monkeys

En jij?

Nu zijn wij benieuwd naar jullie: wat vonden jullie leuk aan Whisky Monkeys het afgelopen half jaar? Houd sowieso deze maand de website in de gaten, want we komen binnenkort nog met een héél dik pakket om te winnen. Een mega groot whisky merchandise pakket met diverse producten van meerdere partijen.
Slainte mhath!

POPULAIR NIEUWS