Kaarten voor whiskyfestival Wageningen zijn nog te koop

Nieuws
vrijdag, 14 april 2023 om 13:00
weekend twente
Op zaterdag 22 april staat er weer een whiskyfestival op de agenda, in de provincie Gelderland. Voor het whiskyfestival in Wageningen zijn nog tickets te koop. Dus sla je slag als je dat weekend nog niets te doen hebt.
Om precies te zijn gaat het om het Whisky Event Wageningen. Dit whiskyfestival wordt de 22e voor de zeventiende keer gehouden, geen kleine jongen dus. ‘Eén van de oudste en volgens bezoekers én standhouders één van de gezelligste Whisky Events van Nederland! Schouwburg Junushoff in Wageningen staat die dag geheel in het teken van whisky,’ is hier te lezen.

Welke tickets voor het whiskyfestival Wageningen nog te koop?

Tickets voor het whiskyfestival in Wageningen zijn enkel nog te koop voor de middag. Die sessie duurt van half 2 ’s middags toten met vijf uur ’s middags. De avondsessie van zeven tot en met half elf is al uitverkocht. De kaarten kosten 32,50 euro per persoon en zijn te koop via deze website.

600 whisky's om te proeven

In totaal zijn er zo'n 600 whisky’s aanwezig op het whiskyfestival, waarvan een deel gratis te proeven is en voor andere flessen bijbetaald moet worden. Denk dan aan de meer duurdere en exclusieve whisky’s. Munten zijn te koop voor één euro bij binnenkomst aan de kassa.
Meer weten over het festival? Lees dan ook ons eerdere bericht hierover. Mocht je in het weekend van 22 april al plannen hebben, wees dan niet getreurd. Er komen nog heel veel whiskyfestivals aan dit jaar. Check gerust onze agenda.
Een whiskyfestival is ontzettend gezellig, niet alleen om whisky's te proeven, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarnaast is de Nederlandse whiskymarkt volop aan het bloeien. Recent is Willem's Whisky op de markt gekomen en ook Kalkwijck heeft net iets nieuws gelanceerd. Ook liggen er nog heel veel mooie whisky's in vaten te rijpen.