Kiefer Sutherland gaat zijn Red Bank whisky signeren

Nieuws
zondag, 20 augustus 2023 om 11:00
whisky pour
Wat is de link tussen de godendrank en acteur Kiefer Sutherland? Simpel, hij heeft zijn eigen whisky gelanceerd, genaamd Red Bank. Later deze maand gaat hij een paar flessen signeren, helaas wel in Canada, zo is te lezen op The Spirit Business.
Red Bank whisky kwam eerder dit jaar uit en is een blend van rogge, mäis en tarwewhisky’s. De whisky is op de markt gebracht door Sutherland, zijn vriend Gary Briggs, voormalig Diageo directeur Shawn Hiscott en ondernemer Rob Steele. De whisky is gemaakt door master blender Michel Marcil.

Wat weten we over de Red Bank whisky?

Sutherland zegt het volgende over de whisky: ‘Het is een bewijs van de passie en kunstzinnigheid van Canadees vakmanschap en een weerspiegeling van de warme gastvrijheid aan de East Coast waar je altijd op kunt rekenen.’
De acteur en tevens muzikant is bij een groot publiek bekend namens zijn rol in de tv-show 24. Dit jaar speelde hij in de tv-serie Rabbit Hole (te zien op SkyShowtime).
Op 24 augustus gaat hij een paar Red Bank whisky’s signeren in Vancouver en Kelowna. Het is iets wat je vaker ziet bij beroemdheden. Ian Somerhalder en Paul Wesley brachten hun Brother's Bond op de markt en hebben al op diverse plaatsen in Amerika en Canada hun flessen gesigneerd. Een trucje dat goed werkt.

Waar is de whisky te koop?

De godendrank van Sutherland is te koop Canada. Vooralsnog is Red Bank nog niet op veel plaatsen verkrijgbaar in de wereld en zeker niet in Nederland. Daar kan uiteraard nog verandering in komen in de toekomst. Voor Sutherland is het overigens niet de eerste keer dat hij de drank-industrie betreedt. Tien jaar geleden draaide hij campagne voor een tequila merk.
Wist je dat we allerlei toffe prijsvragen hebben lopen? Ga naar ons overzicht en vergeet vooral niet om mee te doen.

POPULAIR NIEUWS